Ο Τσακαλώτος έχει άγχος για τις… Πανελλήνιες: Υποψήφια φοιτήτρια η κόρη του

Ένα άγχος παραπάνω φαίνεται πως έχει αυτόν τον καιρό ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, γι’ αυτό σήμερα το πρωί ήταν συνεχώς πάνω από ένα τηλέφωνο.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχετικά με το πολυνομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση την άλλη βδομάδα, έλαβε ένα πολύ σημαντικό τηλεφώνημα που δε θα μπορούσε να αφήσει αναπάντητο.

Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν η κόρη του Ευκλείδη Τσακαλώτου, η οποία «ρίχτηκε» σήμερα μαζί με χιλιάδες ακόμα μαθητές, στη μάχη των Πανελληνίων.

Την ώρα λοιπόν που ο υπουργός Οικονομικών ενημέρωνε τους βουλευτές των ΑΝΕΛ, βγήκε κάποια στιγμή εσπευσμένα από την αίθουσα, προκειμένου να τηλεφωνήσει στην κόρη του.

Όπως είπε μάλιστα στους δημοσιογράφους -εμφανώς ευδιάθετος- ο κ. Τσακαλώτος, η κόρη του δίνει Πανελλήνιες Εξετάσεις, ωστόσο η ίδια δεν ενδιαφέρεται για τα οικονομικά, παρά στοχεύει να μπει στη Νομική.

Ο υπουργός Οικονομικών σχολίασε πάντως ότι «η Έκθεση είναι το πιο δύσκολο μάθημα για να πει κανείς πώς έγραψε», προσθέτοντας μάλιστα: «Ο Μαρωνίτης έγραφε και λίγο δύσκολα»

ΠΗΓΗ thecaller