Ο Τόλης που αγάπησε τη Μαρία: Όταν η αγάπη νικά τον θάνατο – Μια συγκλονιστική ιστορία που μένει ζωντανή

Μια ιστορία αγάπης για 9η συνεχόμενη χρονιά μένει ζωντανή με την βοήθεια των χρηστών του twitter. Μπορεί ο ένας από τους πρωταγωνιστές να μην βρίσκεται πλέον στη ζωή, η 23η Σεπτεμβρίου αποτελεί μια ιδιαίτερη ημερομηνία για τους πιο παλιούς του κοινωνικού δικτύου.

#TolisLovedMaria ή αλλιώς, όταν ο έρωτας νικά τον θάνατο.

O Αποστόλης Γκανάς (tolis) στις 23 Σεπτεμβρίου του 2012 έφυγε από τη ζωή, ηττημένος από τον καρκίνο. Ο ίδιος μάλιστα, έχοντας αντιληφθεί λίγους μήνες πριν, την κρισιμότητα στην οποία ήταν η υγεία του, αποφάσισε να εκδηλώσει δημοσίως τον έρωτά του για τη Μαρία (Maria) τον έρωτα των παιδικών του χρόνων.

Εκείνος μέσω του blog του, docamiok.blogspot.gr, αλλά και από την προσωπική του σελίδα στο twitter, αναρτούσε τις σκέψεις του, φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο και τα αγαπημένα του πρόσωπα που βρισκόταν μέχρι τελευταία στιγμή στο πλευρό του.

Το hashtag #TolislovedMaria είναι μια επιθυμία του ίδιου του Αποστόλη να τιμήσει τον μεγάλο του έρωτα, την Μαρία η οποία 9 χρόνια μετά τον θάνατό του, κάθε χρόνο την ίδια ημερομηνία, γίνεται πρωταγωνίστρια στο twitter μαζί φυσικά με τον μεγάλο της έρωτα, Toli με τον οποίο και βρέθηκε στο πλευρό του μέχρι το τέλος.

Πηγή : tlife.gr