Ο ΣΥΡΙΖΑ «τα έβαλε» ξανά με τον ΣΚΑΪ: «Δεν είναι ενημερωτικό κανάλι, αλλά…»

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΣΚΑΪ, που ξεκίνησε μετά την πύρινη τραγωδία στο Μάτι και δεν λέει να τελειώσει αφού ακόμη ένα επεισόδιο γράφτηκε, με το κυβερνών κόμμα να εκδίδει νέα ανακοίνωση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού, αυτή τη φορά με αφορμή το διάγγελμα Τσίπρα στην Ιθάκη.

Ειδικότερα, το νέο επεισόδιο στη διαμάχη των δύο πλευρών, αφορά σε ανάρτηση του «ΣΚΑΪ» στο Twitter, η οποία συνοδευόταν από το hastag «παραμΙΘΑΚΗ».


Πρόκειται για λογοπαίγνιο στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο τρόλαρε το σημερινό διάγγελμα του πρωθυπουργού από το νησί του Ιονίου, με αφορμή την έξοδο από το μνημόνιο.


«Η συνοδεία της ανάρτησης στο twitter του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ περί πληροφοριών για ανασχηματισμό, με το hashtag “παραμΙθάκη” δικαιώνει, για άλλη μια φορά, την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να απέχει από τις εκπομπές του» ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και κατέληξε: «Δεν είναι ενημερωτικό κανάλι, αλλά βραχίονας της Ν.Δ. και των πληρωμένων τρολ της».

Σημειώνεται ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ασκούν εμπάργκο στον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ, διαμαρτυρόμενα για τον τρόπο μετάδοσης των γεγονότων γύρω από τις φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου.

πηγή: thecaller.gr