Ο Στέλιος Κρητικός Τα Είπε Έξω Απ’ Τα Δόντια! Αυτός Πρέπει να είναι ο Νικητής του Survivor…

Ο Στέλιος Κρητικός μπορεί να αποχώρησε από το Survivor αλλά συνεχίζει να το παρακολουθεί και να στηρίζει τους πρώην συμπαίκτες του. Κάνει μάλιστα και τις δικές του… προβλέψεις.
«Δεν ξέρω πώς θα ψηφίσει ο κόσμος αλλά θέλω κάποιον από την παρέα μου, τους φίλους μου!» τόνισε στο TV Kous Kous.
-Κάποιον από τους Διάσημους δηλαδή;
«Θα ήθελα τον Γιάννη Τσίλη, τον Μιχάλη Μουρούτσο, τον Νάσο Παπαργυρόπουλο ή την Κατερίνα Δαλάκα. Αγωνιστικά, θεωρώ ότι πρέπει να κερδίσει η Κατερίνα, πρέπει να σηκώσει την κούπα, είναι με διαφορά η πιο δυνατή παίκτρια.»
-Τι πιστεύεις ότι έχει συμβεί με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο; Φαίνεται ότι δεν περνούσε πολύ καλά στην ομάδα σας και τώρα στους Μαχητές, χαλάρωσε…
«Θέλει προσοχή το πώς σχολιάζουμε αυτά που βλέπουμε, ο κόσμος δεν είναι μέσα στο παιχνίδι, δεν ξέρει χαρακτήρες και συμπεριφορές. Ο Νάσος συνειδητοποίησε ότι είναι ένα παιχνίδι, δεν σημαίνει ότι δεν περνούσε καλά στους «Διάσημους», απλά κατάλαβε’ ότι πρέπει να το απολαύσει ακόμη και στην ομάδα των «Μαχητών».
-Ο κόσμος είναι απρόβλεπτος στον τρόπο που ψηφίζει;
«Όχι, ο κόσμος είναι ειλικρινής. Ακόμη και ότι δική μου περίπτωση, έπαιξε ρόλο ο τραυματισμός μου. Οι τηλεθεατές έβλεπαν ότι θα μου πάρει καιρό να αναρρώσω, ήταν άδικο να μείνω και να μην αγωνίζομαι. Οπότε, το κοινό είναι δίκαιο.»

πηγή: gossip-tv.gr