Ο Σκύλος του έπεσε στη Θάλασσα και άρχισε να Πνίγεται. Τότε βλέπει ένα Δελφίνι να κάνει το Αδιανόητο!
Www.true.gr

Ο Σκύλος του έπεσε στη Θάλασσα και άρχισε να Πνίγεται. Τότε βλέπει ένα Δελφίνι να κάνει το Αδιανόητο!

Τα δελφίνια πάντα εντυπωσίαζαν τους ανθρώπους για την ομορφιά και την χάρη τους.  Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα που κάνει αυτά τα πλάσματα να ξεχωρίζουν. 

Είναι πολύ έξυπνα ζώα και μπορούν να συνδεθούν με άλλους με έναν πολύ εκπληκτικό τρόπο. Αυτά τα δελφίνια απέδειξαν την συμπόνια τους όταν είδαν ένα σκυλί να πνίγεται.

Όταν ένα ντόπερμαν έπεσε στο κανάλι του νησιού Marco στην Φλόριντα, δεν υπήρχαν άνθρωποι να το σώσουν. Κανείς δεν είχε καταλάβει πως είχε πέσει στο νερό και φαινόταν πως είχε ξεμείνει από τύχη.

Ευτυχώς, ήρθε κάποιος για να το βοηθήσει. Δεν ήταν όμως άνθρωποι αλλά δελφίνια. Τα δελφίνια είδαν τον σκύλο να προσπαθεί να κρατηθεί στην επιφάνεια του νερού και τον πλησίασαν. Αμέσως κατάλαβαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά.Το σκυλί είχε κολλήσει στο κανάλι και δεν μπορούσε να βγει. Είχε αρχίσει να αγχώνεται και να κάνει σαν τρελό βλέποντας ότι δεν υπήρχε κάποιος να τον βοηθήσει.

Τα δελφίνια δεν είχαν χέρια ή πόδια αλλά βρήκαν τρόπο να τον βοηθήσουν. Κολυμπούσαν στην περιοχή και έκαναν όσο πιο πολύ θόρυβο μπορούσαν. Πράγματι, έκαναν τόσο θόρυβο που κάποιοι άνθρωποι κοίταξαν να δουν τι συμβαίνει και είδαν τον σκύλο που είχε παγιδευτεί στο νερό.

Τελικά, άρχισε η διάσωση. Ψαράδες έσπευσαν στο σημείο και έβγαλαν τον σκύλο από το νερό. Ήταν πολύ τρομαγμένος αλλά δεν είχε πάθει τίποτα.Εάν δεν ήταν τα δελφίνια, ο σκύλος μάλλον δεν θα τα είχε καταφέρει. Οι πυροσβέστες υπολόγισαν πως ο σκύλος ήταν παγιδευμένος περίπου 15 ώρες γιατί είχε αφυδατωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Η ιστορία αυτή μας υπενθυμίζει πως οι άνθρωποι δεν είναι τα μόνο όντα στον πλανήτη που έχουν νοημοσύνη. Υπάρχει ένα ολόκληρο δίκτυο ζώων που έχει την ικανότητα να φτιάχνει δυνατούς δεσμούς και να νιώθει συναισθήματα.

Credit: shareably.net

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr