Ο Sin Boy ζητά τη βοήθεια του κοινού και κάνει online έρανο!
Www.true.gr

Ο Sin Boy ζητά τη βοήθεια του κοινού και κάνει online έρανο!

Τη δικιά του προσπάθεια να βοηθήσει την χτυπημένη από το σεισμό Αλβανία ξεκίνησε από χτες ο αγαπημένος μας Αγκουστίν Γκέγκα, κατά κόσμον Sin Boy. Ο πασίγνωστος τράπερ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει αποσυρθεί (σχεδόν) τελείως από τα φώτα της δημοσιότητας, έκανε έκκληση χτες μέσω Instagram προσπαθώντας να αξιοποιήσει τη δημοτικότητά του για να ενισχύσει την χτυπημένη από τον σεισμό Αλβανία.

Γιατί η γειτονική χώρα δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή σκληρά: Η αλυσίδα των σεισμών που ξεκίνησε με τον σεισμό των 6.4 Ρίχτερ που έγινε την Τρίτη κοντά στο Δυρράχιο, έχει αφήσει πίσω της μέχρι στιγμής 40 νεκρούς και πάνω από 700 τραυματίες, ενώ την ίδια στιγμή δεκάδες άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι και άρα κατά πάσα πιθανότητα εγκλωβισμένοι κάτω από τα ερείπια. Ένας ακόμη σεισμός μεγέθους 5.1 Ρίχτερ έγινε μάλιστα πριν από μία μόλις ώρα.

Παρά την κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού της χώρας, την οποία βοηθούν γειτονικές και μη χώρες (όπως και η Ελλάδα μέσω των ειδικευμένων σωστικών συνεργείων της Πυροσβεστικής και όχι μόνο), υπάρχουν τεράστιες ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν. Αυτό σκέφτηκε και ο Sin Boy, ο οποίος καλεί από χτες τους φίλους του να δείξουν έμπρακτη αλληλεγγύη στη γειτονική χώρα, από την οποία μάλιστα κατάγεται.

Όπως έγραψε:

«Η Αλβανία περνά δύσκολες στιγμές και όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Και αν κάτι μου έμαθε η Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια που ζω εδώ είναι ότι στα δύσκολα πρέπει να είμαστε εκεί. Στο bio μου θα βρείτε λινκ, να κάνετε donate και να βοηθήσετε όσους το έχουν ανάγκη. Πάμε να δείξουμε όλοι μαζί τον πραγματικό μας εαυτό #Greececaresforalbania»

Έφτιαξε μάλιστα και μία σελίδα για crowdfunding στο όνομά του με τίτλο «Greece cares for Albania», όπου έχουν μαζευτεί μέχρι στιγμής 660 ευρώ. Όπως λέει εκεί:

Τα λεφτά πάνε σε όλες τις οικογένειες σεισμοπλήκτων και στα παιδιά που έχασαν τις οικογένειες τούς.


Αυτόν τον λένε Sin Boy, αλλά αυτό είναι για καλό σκοπό. Την ίδια στιγμή, κάποιες ψυχές αποφάσισαν να δείξουν τη δική τους εκδοχή ελλάνιου μεγαλείου:

Να προσέχουν μερικοί μερικοί με τόση αγάπη που σκορπάνε, θα πάθουν τίποτα.

πηγη: luben.tv

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr