Σε δική της ανακοίνωση μέσω του Instagram προέβη η Δούκισσα Νομικού μετά την ανακοίνωση που έκανε ο ANT1 για τη λήξη της συνεργασίας τους.

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο  ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από Το Πρωινό.
Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1».

Η Δούκισσα Νομικού μετά τον σάλο που προκλήθηκε γύρω από το όνομά της αυτές τις μέρες και μετά και από την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δούκισσα Νομικού

«Ευχαριστώ τον που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό.
Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη.
Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία.
Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.
Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν 🙏🏻♥️», έγραψε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού.