Ο Σεφ της Ελένης Μενεγάκη Συγκινεί με την Ανάρτησή του στα social media για τις Φωτιές: «Εγώ ελπίζω και για Κάτι ακόμα…»

Το δικό του συγκινητικό μήνυμα για την εθνική τραγωδία έστειλε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram o συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Τζωρτζ Παπακώστας. Ο γνωστός σεφ διατηρεί την ελπίδα του για τους αγνοούμενους οι οποίοι ανέρχονται στους 25 σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής. Ελπίζει να μην αυξηθεί ο αριθμός των νεκρών ενώ στέλνει και ένα μήνυμα προς όλους μας.

«Έχουν περάσει 5 μέρες από την φονική φωτιά στην Αττική και ενώ όλοι ελπίζουμε να μην αυξηθεί ο αριθμός των θυμάτων και να τελειώσει το δράμα που ζουν οι συνάνθρωποί μας, εγώ ελπίζω και για κάτι ακόμα. Είδα αυτές τις μέρες πόσο όλοι μας ενωθήκαμε να βοηθήσουμε όπως μπορούσαμε και πραγματικά συγκινήθηκα. Σκέφτομαι πόσο καλύτερα θα ήταν η Ελλάδα μας εάν από εδώ και πέρα όλοι σκεφτόμασταν τους συνανθρώπους μας πρώτα και μετά την πάρτη μας. Να σεβόμαστε τους νόμους και τους κανόνες αλλά και να πιο πολύ να σκεφτόμαστε. Δεν είναι δύσκολο να καθαρίσουμε το οικόπεδο μας από τα ξερά όπως δεν είναι δύσκολο να μην πετάμε τα σκουπίδια μας και το αναμμένο τσιγάρο από το παράθυρο.», λέει ανάμεσα σε άλλα.

Αναλυτικά η ανάρτηση παρακάτω:

πηγη: peoplegreece.com