Ο Σάκης Αρναούτογλου Ξεσπά: «Είχαμε προβλέψει έγκαιρα Τι θα γίνει και αυτή είναι η Απόδειξη»

Με μία ανάρτηση του στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρεται στην χθεσινή κακοκαιρία που σκόρπισε τον θάνατο στην Χαλκιδική και υπενθυμίζει ότι έγκαιρα είχε προειδοποιήσει για την ένταση της.

«Η αποψινή φονική κακοκαιρία είχε ΕΓΚΑΙΡΑ και ΕΓΚΥΡΑ προβλεφθεί» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου για την τραγωδία που προκάλεσε η κακοκαιρία στην Χαλκιδική.

«Περι ερωτημάτων σας όσον αφορά στην έγκαιρη πρόβλεψη της φονικης κοκαιρίας στη βορεια Ελλάδα! Για εκείνους που αναρωτιούνται αν η αποψινή φονική κακοκαιρία είχε ΕΓΚΑΙΡΑ και ΕΓΚΥΡΑ προβλεφθεί θα ήθελα να τους πω οτι στην ΕΡΤ 3 (και δεν είναι η πρώτη φορά) είχε ΤΟΝΙΣΤΕΙ απο προχθές οπως και στη σελίδα μου στο facebook. Μάλιστα το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» περιέγραψα με κάθε λεπτομέρεια την εξέλιξή της και τόνισα την ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ της, αυτο δηλαδή που συνέβει τις βραδινές ώρες. Για του λόγου το αληθές, ολα αναφέρονται στο βίντεο (Την Τετάρτη το πρώι στις 10:30) μαζί και η πιθανότητα για έντονα καιρικά φαινόμενα και την ερχόμενη Κυριακή! Ο καιρός χειμώνα – καλοκαίρι δεν έχει ωράριο για μένα φίλες και φίλοι εδώ και χρόνια τώρα.. Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου» αναφέρει ο μετεωρόλογος στην ανάρτηση του.