Ο πιο Χαζός Κλέφτης στην Ιστορία! Έβαλε να δει Πoρvό στο Σπίτι που Διέρρηξε και τον έπιασαν να Aυvαvίζεται!
Www.true.gr

Ο πιο Χαζός Κλέφτης στην Ιστορία! Έβαλε να δει Πoρvό στο Σπίτι που Διέρρηξε και τον έπιασαν να Aυvαvίζεται!

Ένας άντρας που έκανε διάρρηξη σε μία επιχείρηση στο Λος Άντζελες, δεν βιαζόταν καθόλου. Πήρε τον χρόνο του και φόρτισε το κινητό του, κάπνισε και είδε ακόμα και ακατάλληλες ταινίες, όπως δείχνουν τα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας.

Ο ληστής φαίνεται να μπαίνει στην επιχείρηση από τον αεραγωγό την Δευτέρα το βράδυ, όπως είπαν οι ιδιοκτήτες, Lisa και Steve Mirizzi.

Το ζευγάρι, που μένει στο διαμέρισμα του πάνω ορόφου με την οικογένειά τους, είπαν πως πρώτα παρατήρησαν τον άντρα και μετά τον αντιμετώπισαν, ο οποίος αναγνωρίστηκε αργότερα ως ο 28χρονος Alan Estrada.


Η Lisa είπε πως κατέβηκε για να φτιάξει τσάι όταν βρήκε τον άντρα να κάθεται στον υπολογιστή, να βλέπει ακατάλληλες ταινίες και να αυνανίζεται.

Μόλις τον είδε έβαλε τις φωνές και φώναξε τον άντρα και τον γιο της να τρέξουν κάτω. Εκείνοι κυνήγησαν τον ληστή από διαφορετικές κατευθύνσεις.


Ο Estrada προσπάθησε να ξεφύγει από την πόρτα αλλά δεν τα κατάφερε επειδή ήταν κλειδωμένη.

Τότε, τον άρπαξε ο γιος του ζευγαριού, Giovanni, και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει. Αργότερα, ήρθε η αστυνομία και τον συνέλαβε, σύμφωνα με την οικογένεια.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr