Ο Πίντζης βρήκε το σκυλί της Χρύσας Σπηλιώτη - Συγκλονίζει η συνομιλία με την κόρη της ηθοποιού
Www.true.gr

Ο Πίντζης βρήκε το σκυλί της Χρύσας Σπηλιώτη – Συγκλονίζει η συνομιλία με την κόρη της ηθοποιού

Ο ηθοποιός Μάνος Πίντζης βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο της τραγωδίας για να βοηθήσει τους πληγέντες και αποκάλυψε στην εκπομπή Splash ότι ήταν αυτός που βρήκε το σκυλί της Χρύσας Σπηλιώτη, και το μπλουζάκι του Δημήτρη Τουρναβίτη.

«Στεναχωριέμαι που δεν ήμουν από τη Δευτέρα εκεί, όταν γινόταν το χάος. Και το λέω αυτό γιατί εγώ δεν πήγα εκεί ως ο ηθοποιός, ο γνωστός που πήγε για να πάρει τη λάμψη… Αλλά έχω εκπαιδευτεί στις Ειδικές Δυνάμεις και ξέρω τα πατήματά μου. Πήρα το σακίδιό μου και πήγα την άλλη μέρα εκεί, είδα απίστευτες εικόνες, ακατάληπτες.Ξεκίνησα και έμπαινα από σπίτι σε σπίτι για να βρω οτιδήποτε, κατέβηκα και στις παραλίες και ανακάλυψα ένα σκυλάκι που ήταν ψιλό καμένο στην πλάτη. Ήταν πάρα πολύ αγριεμένο, δεν μπορούσα να το τραβήξω και άρχισα να ζητάω βοήθεια από κάποιον ειδικό που να ξέρει να μου πει πώς θα τραβήξω ένα σκυλί που είναι αγριεμένο.

Με πήρε τηλέφωνο χθες η κόρη της Χρύσας Σπηλιώτη και μου είπε ότι το σκυλάκι είναι της Χρύσας Σπηλιώτη. Μαζί με το σκυλάκι βρήκα κι ένα t-shirt λευκό, το οποίο μου είπε ότι ήταν του μπαμπά της. Μακάρι να βρεθεί η Χρύσα και όλος ο κόσμος. Ήταν πραγματικά κόλαση αυτό που συνέβη εκεί πάνω, δεν μπορούσε να ξεφύγει κανείς από αυτό το πράγμα», είπε ο Μάνος Πίντζης.

thecaller

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr