Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με την 48χρονη Ευρυδίκη, η οποία αγνοείται στην Ευρυτανία.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης συνεχίζονται στη Λίμνη των Κρεμαστών, καθώς το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε στη Γέφυρα Ταρτάνας. Παράλληλα το στοιχείο που συγκλονίζει είναι πως σύμφωνα με μαρτυρίες που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο πατέρας της αγνοούμενης είχε αυτοκτονήσει με τον ίδιο τρόπο.

Παράλληλα, υπενθυμίζουμε πως στο όχημα της 48χρονης Ευρυδίκης εντοπίστηκε σημείωμα, το οποίο και εξετάζεται, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Star αν είναι ο γραφικός χαρακτήρας της 48χρονης.

Τι δήλωσε κάτοικος της περιοχής για τον πατέρα της 48χρονης αγνοούμενης

Ο σύζυγος της Ευρυδίκης βρίσκεται στο σημείο των ερευνών από το πρωί μέχρι το βράδυ, ωστόσο δεν θέλει να κάνει δηλώσεις. Άνθρωποι που γνώριζαν την Ευρυδίκη μίλησαν στην εκπομπή, περιγράφοντας την 48χρονη ως μια γυναίκα δυναμική, δραστήρια, γεμάτη ζωντάνια και “ψυχή” της παρέας.

«Ο πατέρας της κοπέλας αυτής είχε αυτοκτονήσει πριν από 25 χρόνια με τον ίδιο τρόπο. Η κοπέλα δούλευε στο μικροβιολογικό, ήταν μια χαρά, δεν είχε ακουστεί κάτι» δήλωσε κάτοικος της περιοχής.

Ευρυτανία: Η τελευταία επικοινωνίας της 48χρονης Ευρυδίκης

Η τελευταία ολιγόλεπτη επικοινωνία που είχε η Ευρυδίκη πριν εξαφανιστεί ήταν με τον δικηγόρο της. Η 48χρονη του είχε πει πού βρίσκεται και ότι ήταν μόνη της. Ο δικηγόρος αντιλήφθηκε πως η 48χρονη δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση και κάλεσε τον σύζυγό της με εκείνον να καλεί τις αστυνομικές αρχές.