Ο πάτερ Κλεομένης έφαγε 18 μήνες φυλακή και 7.500 ευρώ πρόστιμο για τις ζημιές που προκάλεσε
Www.true.gr

Ο πάτερ Κλεομένης έφαγε 18 μήνες φυλακή και 7.500 ευρώ πρόστιμο για τις ζημιές που προκάλεσε

Η είδηση είναι η εξής: «Άσχημοι μπελάδες για τον «Πάτερ Κλεομένη». Με ποινή φυλάκισης 18 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 7.500 ευρώ τιμώρησε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας τον ρασοφόρο αυτοαποκαλούμενο «μοναχό» Κλεομένης για τις πράξεις του στο μνημείο των Λαρισαίων Εβραίων μαρτύρων του ολοκαυτώματος, στην ομώνυμη πλατεία, το καλοκαίρι του 2017.»

Κάποιοι νομίζουν ότι επειδή φορούν ράσα μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν κι εμείς από σεβασμό θα το βουλώσουμε. Είτε είναι επιδειξίες στο λεωφορείο ή τραμπούκοι στους δρόμους, απαιτούν ένα σεβασμό τον οποίο αυτοί δε δείχνουν.

Ο αυτοαποκαλούμενος Πάτερ Κλεομένης γύριζε στα σοβαρά (;) βιντεάκια με τα οποία σπάμε πλάκα οι υπόλοιποι. Αν έκανε τα ίδια πράγματα χωρίς ράσα μπορεί κάποιοι να θεωρούσαν πως είναι επικίνδυνος, όμως τώρα θεωρείται ένας άκακος, καλτ χαρακτήρας.

Η μανιέρα του είναι να θεωρεί πως διάφορα πράγματα είναι «σατανιασμένα» και να τα χτυπάει. Ξεκίνησε με ένα ATM τράπεζας, μετά κατέστρεψε κάτι κινητά και πάει λέγοντας.


Είχε ίσως πλάκα για λίγο -ήταν το απόλυτο τρολ και ήξερε πάντα πώς να γίνει viral, ένας Τζίμης Πανούσης κρυμμένος στο σώμα ενός φαρσέρ που ίσως ούτε ο ίδιος δε γνώριζε πως είναι φαρσέρ- αλλά όχι πια.

Δεν κλωτσούσε απλώς ATM, αλλά και γάτες (στη συνέχεια χαζογελούσε με το διπλανό του)

Και χτυπούσε γλυπτά με σφυριά 

Και πετούσε αυγά σε μνημεία


Κανένας παπάς (ή ψευτο-παπάς) δεν έχει το δικαίωμα να καταστρέφει πράγματα που δεν του ανήκουν επειδή στο μυαλό του είναι «μασωνικά» ή «σατανιασμένα».

«Υπάρχουν νόμοι για να τον σταματήσουν, πόσο μάλλον όταν αυτός ανεβάζει όλο περηφάνια τις παραβατικές του πράξεις online για να αποσπάσει τα καλά λόγια απ’ τους φανς του που κάνουν χαβαλέ μαζί του…» είχα γράψει το 2017 στο άρθρο μου «Κάποιος να σταματήσει τον «Πατέρα Κλεομένη»».

Ευτυχώς υπάρχουν όντως νόμοι, και τον σταμάτησαν. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

 

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr