Ο Πάπας Φραγκίσκος εκφράζει την αλληλεγγύη του για τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική
Www.true.gr

Ο Πάπας Φραγκίσκος εκφράζει την αλληλεγγύη του για τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική

Μήνυμα συμπαράστασης προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας – Εκφράζει τη λύπη και την αλληλεγγύη του

Την αλληλεγγύη του προς όσους επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές στην Ελλάδα εξέφρασε ο Πάπας Φραγκίσκος, σε μήνυμα συμπαράστασης που απέστειλε προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, μέσω του Υπουργού Εξωτερικών του Βατικανού Καρδιναλίου Pietro Parolin.

Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας πληροφορήθηκε τα όσα συνέβησαν με μεγάλη λύπη και προσεύχεται στη μνήμη των θυμάτων. Παράλληλα, για όσους πενθούν, επικαλείται τις ευλογίες του Κυρίου για παρηγορία και δύναμη.Αναλυτικά, το μήνυμα του Πάπα Φραγκίσκου αναφέρει:

«Η Αυτού Αγιότης ο Πάπας Φραγκίσκος με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκε για τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Ελλάδα, και εκφράζει την αλληλεγγύη του σε όλους όσους επλήγησαν από αυτή την τραγωδία. Ιδιαίτερα προσεύχεται στην μνήμη των θυμάτων επικαλούμενος την αγάπη του Παντοδύναμου Θεού, και ενθαρρύνει τις αρμόδιες αρχές και τις ομάδες διάσωσης στις συνεχιζόμενες προσπάθειές τους για τη διάσωση επιζώντων. Για όλους όσους πενθούν ο Πάπας Φραγκίσκος επικαλείται τις ευλογίες του Κυρίου για παρηγορία και δύναμη».

protothema

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr