Ο Οκτώβριος θα είναι ένα αισθηματικό παραμύθι για αυτά τα ζώδια
Www.true.gr

Ο Οκτώβριος θα είναι ένα αισθηματικό παραμύθι για αυτά τα ζώδια

Η εποχή του ζευγαρώματος ήρθε. Τη στιγμή που η θερμοκρασία ξεκινά να πέφτει, οι άνθρωποι υπνωτίζονται από την ακόρεστη επιθυμία να βρουν την αδερφή ψυχή τους. Άνοιξε την καρδιά σου και ζήτα από το σύμπαν την αγάπη που σου αξίζει γιατί ο Οκτώβρης θα είναι ο πιο ρομαντικός μήνας αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Ταύρος

Αυτή την περίοδο έχεις αρκετή όρεξη για παιχνίδια. Φαντάσου, με τον κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη, να φτερουγίζει πάνω από τον 5ο οίκο σου που έχει να κάνει με την ευτυχία, το πάθος, τον ρομαντισμό και την έκφραση του εαυτού, η γλώσσα της αγάπης είναι η διάθεσή σου και δεν μπορείς να την ελέγξεις.

Η ειρωνεία είναι ότι η Αφροδίτη είναι στον Παρθένο αλλά ο κυβερνήτης του Παρθένου είναι ο Ερμής και είναι στον Σκορπιό καθώς και στον 7ο οίκο σου που έχει να κάνει με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η ενέργεια του Σκορπιού -το αντίθετο ζώδιό σου- είναι μυστήρια και ίσως ενδώσεις σε ερωτικό παιχνίδι και εγκάρδιες συζητήσεις. Οι πρώην μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά, επίσης. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου.


Παρθένος

Εκμεταλλεύσου την διέλευση της Αφροδίτης. Δεν έρχεται κάθε μέρα στο σπίτι/ζώδιό σου ο πλανήτης του έρωτα και έρχεται με τα τυχερά της. Νιώθεις ποθητή και με διάθεση ρομαντισμού, κάτι που είναι αναπόφευκτο όταν είναι τριγύρω η Αφροδίτη αλλά επίσης αυξάνει την πιθανότητα να κάνεις όλους όσους είναι γύρω σου να ερωτευτούν με κάθε πιθανό τρόπο. Αυτό είναι ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα του να έχεις κοντά σου την Αφροδίτη.

Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής κινείται στο κομμάτι της επικοινωνίας και αυτομάτως προσθέτει μια σέξι δόση μυστήριου στις συνδιαλλαγές σου. Τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται πιο έντονα μόλις γίνει ανάδρομος, οπότε μην εντυπωσιαστείς αν εμφανιστεί ξαφνικά κάποιος πρώην.


Ιχθύς

Είσαι σε ένα μαγικό χαλί αυτό τον μήνα. Εκτός από το ότι έχεις τον κυβερνήτη σου, τον Νεύτωνα, στο ζώδιό σου -που είναι ο λόγος που φοράς τα ροζ γυαλιά σου συχνότερα από ότι συνήθως- η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, θα φωτίσει τον 7ο οίκο σου με τις σχέσεις αυτό τον μήνα. Η διέλευση δεν θα γλυκάνει απλά τις σχέσεις σου αλλά θα φέρει γοητεία σε κάθε πιθανή γνωριμία που θα έρθει στο δρόμο σου.

Για όσους βρίσκονται σε σχέσεις απόστασης ή πιθανότητα θέλουν κάποιον που ζει μακριά, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον 9ο οίκο σου που έχει σχέση με την τύχη και την εξωτικές εμπειρίες κατά τη διάρκεια της διέλευσής του στον Σκορπιό. Αυτή η συνθήκη είναι επίσης ιδανική για να κάνει τους πιθανούς συντρόφους σου να λιποθυμήσουν από την μυστικιστική σοφία σου για αυτό άρπαξε το βιβλίο της αστρολογίας κάθε στιγμή που νιώθεις αυτή την ώθηση.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr