Ο όγκος στο μάτι του 6χρονου μεγάλωνε συνεχώς και οι γιατροί δεν του έδιναν ελπίδες. Δείτε όμως ΠΩΣ είναι σήμερα και θα πιστέψετε στα θαύματα!
Www.true.gr

Ο όγκος στο μάτι του 6χρονου μεγάλωνε συνεχώς και οι γιατροί δεν του έδιναν ελπίδες. Δείτε όμως ΠΩΣ είναι σήμερα και θα πιστέψετε στα θαύματα!

Μία απίστευτη προσπάθεια να μαζευτούν χρήματα έχει βοηθήσει ένα αγοράκι από ένα χωριό της Κίνας να αφαιρέσει τον όγκο μεγέθους γκρέιπφρουτ που είχε στο ένα του μάτι.

Οι γιατροί που ήταν υπεύθυνοι για τον 6χρονο Li Zhenglu, είχαν πει προηγουμένως πως η επιθετική μορφή κακοήθη όγκου που είχε ήταν ‘ανίατη’ και πως έφταιγαν οι γονείς του που είχαν καθυστερήσει τόσο πολύ.

Αλλά το παιδί από την επαρχία Shandong έχει κάνει μία θαυματουργή ανάκαμψη μετά από τις δωρεές που συνολικά έφτασαν τα £17,081 και του επέτρεψαν να κάνει την επέμβαση.

Τώρα είναι αρκετά καλά για να επιστρέψει σπίτι του και μπορεί ακόμα να πάει και στο σχολείο. Τα χρήματα είχαν αρχίσει να συγκεντρώνεται από ντόπιους από τον Μάιο, όταν η έκκληση του Zhenglu έγινε πρωτοσέλιδο στην Κίνα και το εξωτερικό.

http://video.dailymail.co.uk/video/mol/2017/12/28/5821329149542576368/640x360_MP4_5821329149542576368.mp4Οι γονείς του Li είπαν πως έχασε το δεξί του μάτι μετά από ένα ατύχημα το 2016. Επειδή δεν είχαν όμως αρκετά χρήματα για την θεραπεία, έπαθε μόλυνση και έτσι άρχισε να μεγαλώνει ο όγκος από τον Μάρτιο.

Ο όγκος είχε φτάσει να έχει μέγεθος γκρέιπφρουτ μέσα σε μερικές εβδομάδες και είχε καλύψει σχεδόν το μισό του πρόσωπο. Δεν είναι ξεκάθαρη η φύση της κατάστασής του αφού οι μολύνσεις δεν συνδέονται με την ανάπτυξη καρκίνων.

Οι γονείς που εξέτασαν τον 6χρονο εξοργίστηκαν που οι γονείς του περίμεναν μήνες πριν τον πάνε για εξέταση λέγοντας πως ‘ούτε οι θεοί’ δεν μπορούσαν να το γιατρέψουν πλέον.

Ωστόσο, χάρη σε γενναιόδωρες δωρεές, η οικογένεια κατάφερε να βρει τα χρήματα για να γίνει η αφαίρεση του όγκου.Ο πατέρας του παιδιού είπε πως οι δωρεές εκτός από την θεραπεία του αγοριού κατάφεραν να χρηματοδοτήσουν επίσης και την ανοικοδόμηση του καινούργιου τους σπιτιού.

«Είμαι πολύ ευγνώμον προς του δωρητές,» είπε.

Όταν τον ρώτησαν αν είναι χαρούμενος που θα πάει ξανά σχολείο, ο Li απάντησε όπως κάθε παιδί της ηλικίας του: «Μερικές φορές θέλω να πάω, μερικές όχι.»

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr