Ο Ντροπιαστικός χώρος όπου προπονείται η «Χρυσή» Αννα Κορακάκη

Σε μια παλία αποθήκη που δεν διαθέτει τις κατάλληλες προδιαγραφές για να προπονείται προετοιμάζεται ακόμα η Άννα Κορακάκη παρά το σάλο που προκλήθηκε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου για το… αχούρι στο οποίο είχε τότε προετοιμαστεί.

Αν και η δημοτική αρχή, η οποία κατεδάφισε την παράγκα στην οποία έκανε προετοιμασία πριν να πάει στην Κίνα και να επιστρέψει με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο, της υποσχέθηκε ένα κοντέινερ, η Άννα Κορακάκη, όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος προπονείται σε μια παλιά καπναποθήκη που παραχώρησε η αντιπεριφέρεια.


Όπως δηλώνει ο πατέρας και προπονητής της, Τάσο, «προπονούμαστε σε έναν ανθυγιεινό χώρο μέσα στη σκόνη. Δεν έχουμε τον κατάλληλο φωτισμό, ο ήλιος μπαίνει από τα παράθυρα δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στη στόχευση».
Λόγω της κατάστασης αυτής η οικογένεια Κορακάκη αποφάσισε να ακυρώσει την προγραμματισμένη για την 1η Νοεμβρίου βράβευσης της Άννας από το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Δράμας. «Πιο πολύ με πειράζει η κοροϊδία. Δεν την αντέχω. Τι να τις κάνω τις βραβεύσεις όταν δεν μπορούν να κάνουν δύο-τρία απλά πράγματα» δηλώνει οργισμένος ο κ. Κορακάκης.

Το πιο εξοργιστικό είναι ότι η χρυσή Ολυμπιονίκης προετοιμάζεται μέσα σε αυτές τις συνθήκες για το Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολίας που ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου στο Νέο Δελχί.

Πηγή e-radio.gr