Ο Ντάνος… ο Μαυρίδης η κατάρρευση και η αποκάλυψη!

Στη πρεμιέρα πολλοί τουίτεραδες έκραζαν… το Nomads αλλά οι περισσοτεροι δεν είχαν τι να σχολιάσουν και τα έβαλαν με τη φωνή της Καλογρίδη. Μετά οι φανατικοί του είδους άρχισαν να λένε πως «Ντάνος» δεν ξαναβγαίνει! Αμ δε…
Χαζοί είναι εκεί στον ΑΝΤ-1; Χαζός και ο Γρηγόρης που μπορεί να σου ανάψει φιτιλιές εκεί που δεν μπορείς να το καταλάβεις; Χαζοί και οι παίκτες (οι διάσημοι κυρίως) που μελέτησαν το Survivor και έκαναν ξεπατικωτούρα τους χαρακτήρες που πουλούσαν; Βέβαια όλα αυτά δεν μπορείς να τα δεις από τα πρώτα επεισόδια.

Και αν πέρσι στο ΣΚΑΙ το γυναικολόϊ άρχισε από το τρίτο επεισόδιο και μετά να παθαίνει «Ντανίαση»… τώρα τα βλέπουμε λίγο νωρίτερα!

Συγκεκριμένα χθες, ο πολυδιαβασμένος Μαυρίδης, που μπήκε για να ξεχωρίσει, είχε βάλει από την αρχή στόχο να είναι μονάδα. Το κατάφερε. Μαγκιά του. Άλλωστε πολλοί αναρωτήθηκαν πως παρουσιαστής στην πετυχημένη εκπομπή με τον Τανιμανίδη και μετά πρώτο βιολί σε δική του παραγωγή, «ξέπεσε» ως συμμετέχων στις Νομάδες.

Βέβαια για να μην τον αδικήσω πολλοί στην πιάτσα κάνουν λόγο πως το κορμί με τα πολλά τατουάζ κρύβει και πολλές ευαισθησίες. Κι επειδή τυχαίνει να τον γνωρίζω προσωπικά… μπορώ να σας διαβεβαιώσω γι΄αυτό. Σπάνιο παιδί. Και οι σπάνιοι άνθρωποι… αυτοί που δεν πηγαίνουν με το ρεύμα… αυτοί που έχουν ψυχούλα δεν κάνουν. Είναι επικίνδυνοι για τους μέτριους. Ακόμη και για εκείνους που τον χαρακτηρίζουν «περίεργη προσωπικότητα». Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους. Εγώ ένα ξέρω. Άνθρωπος που ταϊζει πρώτα το σκυλάκι δίπλα του και μετά τον εαυτό του, αξίζει την προσοχή μας. Όλα τα άλλα είναι μπούρδες.

Έτσι, στη χθεσινή ψηφοφορία ο Γιώργος πήρε 6 ψήφους και βγήκε προτεινόμενος! Δηλαδή τον ψήφισαν ΟΛΟΙ οι συμπαίκτες. Κάτι που δεν είχε γίνει ούτε με τον Ντάνο. Όσο για το τρέιλερ;;; Καταρρέει μπροστά στην κάμερα! Ο σκληρός Μαυρίδης κλαίει και λέει πως ότι και να πει το βρίσκουν λάθος. Λύγισε αυτός που έχει γυρίσει όλο τον κόσμο με το World Party και έχει περάσει από βουνά και δυσκολίες; Λύγισε από έξι τυπάκια; Και έβαλε και τα κλάματα; Κάπως περίεργο μου φαίνεται!


Και το τουίτερ πήρε φωτιά! Ένας νέος Ντάνος γεννήθηκε λένε. Η πρόβλεψή μου; Αν και προτεινόμενος, αν και τον ψήφισαν και οι 6, βλέπω να τους διώχνει εκείνος έναν έναν…. Ιδού ο νέος ΝΤΑΝΟΣ!


Πηγή blogs.gossip-tv.gr