Ο Ντάνος από το Survivor γράφει το πρώτο του βιβλίο και το Νόμπελ είναι σίγουρο
Www.true.gr

Ο Ντάνος από το Survivor γράφει το πρώτο του βιβλίο και το Νόμπελ είναι σίγουρο

Καβατζωμένο από τώρα μπορεί να θεωρείται το Νόμπελ Λογοτεχνίας του 2019, έπειτα από τη γνωστοποίηση της εν λόγω εκδοτικής προσπάθειας. Σε μια σεζόν που φαίνεται ήδη σπουδαία για τη λογοτεχνία, αφού επιβεβαιώθηκε πως ο «Αλχημιστής» του Πάολο Κοέλιο θα γίνει ταινία, η συγγραφική τέχνη μπορεί να πανηγυρίζει για ακόμα ένα τεράστιο νέο:

Ο Γιώργος οΑγγελόπουλος, ευρύτερα γνωστός ο Ντάνος, κυκλοφορεί βιβλίο.

Το τι μπορεί να αναλύει στο συγγραφικό του πόνημα ο θριαμβευτής του Survivor του 2017 (και Έλληνας της ίδιας χρονιάς, σε περίπτωση που το ξεχάσατε) δεν το γνωρίζουμε. Ελπίζουμε με πάθος να πρόκειται για μια δουλειά που να θυμίζει μια νέα Οδύσσεια, στη δραματική κατάληξη της οποίας καταλήγουμε στον θρίαμβο του Survivor, προκειμένου να έχουν κάτι για να εμπνέονται οι νεότερες γενιές.

Υπενθυμίζεται πως στο παρελθόν ο μεγάλος ανήρ είχε δηλώσει τα παρακάτω, αναφορικά με το επερχόμενο βιβλίο του:


«Είναι κάτι σαν ομολογία, γιατί μέσα στο βιβλίο θα γράφω πράγματα που δεν γνωρίζουν άλλοι, ούτε άτομα από το στενό μου περιβάλλον. Είναι λίγο ωμό το βιβλίο μου. Έχω ζήσει κάποια πράγματα και τα γράφω έτσι γιατί έτσι πρέπει να γραφτούν. Ωμά. Γράφω πράγματα που έχω ζήσει, που έχω κάνει και δεν ντρέπομαι γι’ αυτά. Με ξέρει πολύς κόσμος και θέλω μέσα από το βιβλίο μου να συστηθώ καλύτερα, σε βάθος. Να με γνωρίσουν λίγο πιο πραγματικά»

Είναι φανερό ότι με τη συνεργασία παλιών πενών, όπως η αγαπημένη μας Χρύσα Δημουλίδουκαι νέων, όπως ο Ντάνος, η ελληνική διανόηση δεν έχει να φοβηθεί τίποτε.

Δείτε την σχετική δημοσίευσή του στο Instagram:


Μπορούμε τώρα να περιμένουμε και ένα βιβλίο με life hacks από τον Ορέστη Νυφίτσανγκ ή ένα βιβλίο για management ράγκμπι, τώρα που γυρίζει!

ΠΗΓΗ

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr