Ο Νταής του Σχολείου Γροθοκοπά Ανήμπορο Τυφλό Αγόρι. Προσέξτε Όμως ΤΙ Κάνει ο Τύπος Πίσω του!
Www.true.gr

Ο Νταής του Σχολείου Γροθοκοπά Ανήμπορο Τυφλό Αγόρι. Προσέξτε Όμως ΤΙ Κάνει ο Τύπος Πίσω του!

Ο σχολικός εκφοβισμός είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις μέρες, ιδιαίτερα σε μαθητές λυκείου. Συχνά, περιλαμβάνει ομάδες αγοριών ή κοριτσιών που μαλώνουν μεταξύ τους.

Αλλά στο ενοχλητικό βίντεο που θα δείτε, ένας μαθητής λυκείου φαίνεται να χτυπάει ένα τυφλό αγόρι. Ενώ τον χτυπούσε, ένα άλλο αγόρι με το όνομα Cody Pine, μπήκε στην μέση και χτύπησε τον νταή στο πρόσωπο, ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

Ενώ η βία δεν είναι ποτέ η λύση, αυτή η περίπτωση πιθανώς είναι η εξαίρεση στον κανόνα, καθώς ο Cody υπερασπίστηκε το αβοήθητο αγόρι.

Ενώ δεν πρέπει να μάθετε στα παιδιά σας πως η σωματική βία είναι καλή, στην περίπτωση αυτή, οι γονείς του Cody θα πρέπει να είναι περήφανοι για τον γιο τους και για τον τρόπο που αντέδρασε.


Το βίντεο τραβήχτηκε στο σχολείο Huntington Beach High School στην Νότια Καλιφόρνια και ο νταής αναγνωρίστηκε με το όνομα Noah. Δυστυχώς όμως, ο Cody δεν γλύτωσε την αποβολή από το σχολείο για το περιστατικό.

Ο κόσμος μπορεί να είναι ένα σκληρό μέρος, αλλά ελπίζουμε ο Noah να έμαθε το μάθημά του και να μην επαναλάβει τις πράξεις του στο μέλλον.


Αναρωτιόμαστε αν ο Cody και ο Austin είναι ακόμα φίλοι. Σίγουρα ο Austin θα θυμάται για πάντα το αγόρι που μπήκε στην μέση και τον έσωσε.  

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr