Ο Νίκος Δένδιας είναι ο δημοφιλέστερος υπουργός στην Ελλάδα

Στην πρώτη θέση της δημοφιλίας μεταξύ των υπουργών της κυβέρνησης ανέβηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σε πλήρη αντίθεση με την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότη Μηταράκη, οι οποίοι βρίσκονται στον «πάτο» της λίστας, με τους πολίτες να αποδοκιμάζουν το έργο τους.

Αυτά προκύπτουν από δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του STAR, σύμφωνα με την οποία, ο κ. Δένδιας συγκεντρώνει 55,2% των θετικών απόψεων, ενώ την τριάδα συμπληρώνουν ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με 51,5% και ο Τάκης Θεοδωρικάκος με 51,3%.

Παράλληλα, δεν περνά απαρητήρητη η αρνητική εικόνα που έχουν οι πολίτες για «πρωτοκλασάτους» υπουργούς, οι οποίοι δεν έχουν «πείσει» με το έργο τους. Για παράδειγμα αυτοί που εμφανίζουν τις περισσότερες αρνητικές απόψεις των πολιτών είναι οι Άδωνις Γεωργιάδης με 53,3%, Νίκη Κεραμέως με 56,4% και Νότης Μηταράκης με 54,9%.

Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζουν και τα ευρήματα για το ποιοι είναι οι λιγότερο δημοφιλείς της κυβέρνησης, με τη Λίνα Μενδώνη και τον Παναγιώτη Πικραμμένο να καταλαμβάνουν τις θέσεις αυτές.