Ο μοναδικός εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ είναι ολόιδιος με εκείνον
Www.true.gr

Ο μοναδικός εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ είναι ολόιδιος με εκείνον

Όταν ο Έλβις Πρίσλεϊ πέθανε τον Αύγουστο του 1977, άφησε πίσω την γυναίκα του, Priscilla, και το μοναδικό παιδί τους, την Lisa Marie, να συνεχίσει την κληρονομιά του.

H Lisa Marie ήταν μόλις 9 ετών όταν πέθανε ο πατέρας της, οπότε ο Βασιλιάς της Rock and Roll ποτέ δεν είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το εγγόνι του. Ωστόσο, εάν το έκανε, θα έβλεπε πως είναι ίδιος με εκείνον!

Για τα περισσότερα από τα παιδικά της χρόνια, η Lisa Marie ήταν στα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Danny Keough ήταν ο πρώτος της άντρας και ο πατέρας των δύο μεγαλύτερων παιδιών της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1988 και υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, ηθοποιός και μοντέλο, Danielle Riley, τον επόμενο χρόνο. Ο γιος του ζευγαριού, Benjamin, γεννήθηκε το 1992, δύο χρόνια πριν το διαζύγιό τους.

Γνωρίζοντας την πίεση και την έλλειψη ιδιωτικότητας από τα φώτα της δημοσιότητας, η Lisa Marie θέλησε να δώσει στα παιδιά της διαφορετική ανατροφή.

Τα παιδιά έβγαιναν σπάνια σε φωτογραφίες δίπλα από την μητέρα τους, την γιαγιά τους ή τον άντρα της, Michael Jackson, από παπαράτσι.


Οπότε ήταν δύσκολο να δούμε σε ποιον έμοιαζαν τα εγγόνια του Έλβις.

Μόνο μερικά χρόνια μετά άρχισε η Danielle να κάνει δημόσιες εμφανίσεις με τον Benjamin.

Ο Benjamin, από την άλλη, ασχολούνταν με την μουσική του και έβγαλε $5 εκατομμύρια από έναν δίσκο του σε κάποια στιγμή. Ωστόσο, υπήρχε κάτι άλλο που εντυπωσίασε τον κόσμο: η απίστευτη ομοιότητά του με τον Έλβις.

Παρόλο που ο 24χρονος μουσικός δεν είχε τα σκούρα μαλλιά του παππού του, σίγουρα είχε κληρονομήσει τα χείλη και τα μάτια του.
Ακόμα και η μητέρα του παραδέχτηκε πως μερικές φορές έμενε έκπληκτη με την ομοιότητα που είχε με τον πατέρα της.

Δεν πειστήκατε; Δείτε τους δίπλα δίπλα:

Ο Έλβις σίγουρα είχε δυνατό γονίδιο και έχει περάσει και στην επόμενη γενιά.

Ο Benjamin συνεχίζει να διατηρεί χαμηλό προφίλ αλλά ανυπομονούμε να ακούσουμε την μουσική που ετοιμάζει για να δούμε αν η φωνή του μοιάζει με του παππού του!

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr