Ο Μητσοτάκης βγήκε από το Μαξίμου για να χειροκροτήσει τη συναυλία της Πρωτοψάλτη στους δρόμους της Αθήνας
Www.true.gr

Ο Μητσοτάκης βγήκε από το Μαξίμου για να χειροκροτήσει τη συναυλία της Πρωτοψάλτη στους δρόμους της Αθήνας

Μία στάση μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου έκανε το φορτηγό, πάνω στο οποίο η Αλκηστις Πρωτοψάλτη πραγματοποιεί από το πρωί του Σαββάτου, μια πρωτότυπη συναυλία, στους δρόμους της Αθήνας.

Μάλιστα, ανάμεσα στον κόσμο που βγήκε στον δρόμο και σταμάτησε για να απολαύσει τη δημοφιλή τραγουδίστρια, ήταν και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Μόλις η Αλκηστις Πρωτοψάλτη τελείωσε το τραγούδι «Τα λαϊκά» που ερμήνευε, ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Δείτε φωτογραφίες από την στιγμή που το φορτηγό σταμάτησε στο Μέγαρο Μαξίμου και βγήκε ο Κυριάκος ΜητσοτάκηςΗ Αλκηστις Πρωτοψάλτη τραγουδά έξω από το Μέγαρο Μαξίμου

«Δεν μπορούμε και να χαιρετηθούμε… Ήταν μέσα από την καρδιά μου αυτό που βγήκε. Υλοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον δήμαρχό μας, στους γιατρούς, τους νοσηλευτές, στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Αφού ο κόσμος δεν μπορεί να έρθει σε εμένα, αποφάσισα να πάω εγώ στον κόσμο», ανέφερε η αγαπημένη καλλιτέχνιδα, απευθυνόμενη στον κ. Μητσοτάκη.

Η ιδιαίτερη αυτή συναυλία ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, με τον Δήμαρχο Αθηναίων να ανεβάζει στο Instagram μια φωτογραφία με την αγαπημένη τραγουδίστρια, μπροστά από το όχημα με το μήνυμα «Στον δρόμο με Αγάπη».Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr