Ο μικρός «Λεμονιάς» από το «Νησί» μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος! [εικόνες]

Πραγματικά τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε. Ήταν δέκα μόλις ετών όταν τον είδαμε να υποδύεται τον Δημήτρη Λεμονιά στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Το νησί».

Έχουν περάσει εννέα χρόνια και πλέον ο Μάνος Τσαγκαράκης είναι ένας γοητευτικός νεαρός.

Ο Μάνος Τσαγκαράκης μένει στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης και ήταν το τελευταίο παιδάκι που είχε περάσει από το casting της σειράς και τελικά, επιλέχθηκε ως ο καλύτερος!

Oι σκηνές του γυρίστηκαν κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών και στις αργίες από το σχολείο του.

Ο σκηνοθέτης της σειράς αλλά και οι συντελεστές που έπαιξαν μαζί του λάτρεψαν τον μικρό Δημήτρη, με την Κατερίνα Λέχου να έχει δεθεί ιδιαίτερα μαζί του. Όσο για τον ίδιο;

Ήταν από τότε ένα ιδιαίτερα προσγειωμένο παιδί ενώ οι γονείς του φρόντισαν όσο να την εκτεθεί στα φώτα της δημοσιότητας παραπάνω από το επιτρεπτό. Μετά το τέλος της σειράς μάλιστα ο μικρός τότε Μάνος, γύρισε στα μαθήματά του και έκτοτε δεν τον είδαμε σε κάποια άλλη τηλεοπτική παραγωγή καθώς τόσο ο ίδιος όσο και οι δικοί του, δεν είχαν βλέψεις να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Τότε ήμουν μαθητής της Ε΄ δημοτικού. Συνδύαζα το σχολείο με τα γυρίσματα. Στην πρώτη σκηνή ένιωθα παράξενα επειδή δεν είχα την εμπειρία. Όταν ο σκηνοθέτης είπε «πάμε», ήμουν αγχωμένος, δεν ήθελα να τα θαλασσώσω. Έπρεπε να θυμηθώ τα λόγια μου και να δώσω βαρύτητα στις εκφράσεις μου. Τελικά όλα πήγαν καλά. Ήταν αναπάντεχη η αγάπη που εισέπραξα απ’ όλη την Ελλάδα.

Δεν γνώριζα πώς θα αντιδράσει ο κόσμος με ένα δεκάχρονο παιδί. Όπου πήγαινα διακοπές είτε εκδρομή με το σχολείο, με αναγνώριζαν, με σταματούσαν στον δρόμο και μου έλεγαν «είσαι καταπληκτικός με έκανες να κλάψω»», είχε δηλώσει ο ίδιος.

Ο Μάνος Τσαγκαράκης διατηρεί σελίδα στο Instagram και όπως θα δείτε και στη gallery που ακολουθεί δεν θυμίζει σε τίποτα το πιτσιρίκι που γνωρίσαμε στο «Νησί».

πηγη: gossip-tv.gr