Ο μικρός "Δημήτρης" από το "Νησί" είναι πια 19 χρονών- Θα τον αναγνωρίζατε;
Www.true.gr

Ο μικρός «Δημήτρης» από το «Νησί» είναι πια 19 χρονών- Θα τον αναγνωρίζατε;

Ο μικρός «Δημήτρης Λεμονιάς» ήταν ο αγαπημένος των συντελεστών της σειράς που έγραψε τη δική της ιστορία. Ο σκηνοθέτης της σειράς και οι ηθοποιοί είχαν πάντα να πουν ό,τι καλύτερο για τον πιτσιρικά, που είχε ιδιαίτερα ζεστή σχέση με την Κατερίνα Λέχου. Ο μαθητής της Ε’ δημοτικού τότε, ήταν προσγειωμένο παιδί, που δεν εκτέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, ο μικρός Μάνος δεν έαφησε ποτέ το σχολείο του και μετά το τέλος της σειράς δεν ασχολήθηκε ξανά με την υποκριτική.

«Τότε ήμουν μαθητής της Ε΄ δημοτικού. Συνδύαζα το σχολείο με τα γυρίσματα. Στην πρώτη σκηνή ένιωθα παράξενα επειδή δεν είχα την εμπειρία. Όταν ο σκηνοθέτης είπε «πάμε», ήμουν αγχωμένος, δεν ήθελα να τα θαλασσώσω. Έπρεπε να θυμηθώ τα λόγια μου και να δώσω βαρύτητα στις εκφράσεις μου. Τελικά όλα πήγαν καλά. Ήταν αναπάντεχη η αγάπη που εισέπραξα απ’ όλη την Ελλάδα. Δεν γνώριζα πώς θα αντιδράσει ο κόσμος με ένα δεκάχρονο παιδί. Όπου πήγαινα διακοπές είτε εκδρομή με το σχολείο, με αναγνώριζαν, με σταματούσαν στον δρόμο και μου έλεγαν «είσαι καταπληκτικός με έκανες να κλάψω»», έχει πει ο ίδιος.

Ο Μάνος Τσαγκαράκης , 19χρονος νεαρός πια, έχει τον δικό του λογαριασμό στο Instagram. Δείτε πόσο έχει αλλάξει ο πιτσιρικάς που γνωρίσαμε στο «Νησί».

Δείτε τον:View this post on Instagram

A post shared by Manos Tsagkarakis (@manostsag_) on Feb 7, 2016 at 10:24am PST

View this post on Instagram

A post shared by Manos Tsagkarakis (@manostsag_) on Jul 14, 2019 at 9:49am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Manos Tsagkarakis (@manostsag_) on Feb 26, 2019 at 11:17am PSTView this post on Instagram

A post shared by Manos Tsagkarakis (@manostsag_) on Oct 26, 2018 at 8:04am PDT

Πηγή: thetoc.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr