Ο Λουκάς Φουρλάς που έχασε το Koριτσάκι του από καρκίνο, αποστόμωσε τους... Tσιάρτες με τον πιο συγκινητικό τρόπο
Www.true.gr

Ο Λουκάς Φουρλάς που έχασε το Koριτσάκι του από καρκίνο, αποστόμωσε τους… Tσιάρτες με τον πιο συγκινητικό τρόπο

Ο Λουκάς Φουρλάς βίωσε αυτό που ΚΑΝΕΝΑΣ γονιός δεν πρέπει να ζήσει ποτέ όταν με τη σύζυγό του Ηλέκτρα Φωτιάδου έχασαν την 4χρονη κόρη τους Αρτέμιδα από καρκίνο το καλοκαίρι του 2017.

Από τότε ο δημοσιογράφος και νυν ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ αφιερώνει κάθε λεπτό της προσωπικής του ζωής αλλά και μεγάλο μέρος της επαγγελματικής στην καταπολέμηση της νόσου στέκοντας αρωγός σε κάθε σχετική προσπάθεια, εκστρατεία ή εκδήλωση, μοιραζόμενος την εμπειρία του και παρέχοντας ηθική στήριξη σε γονείς που περνούν τα ίδια. Γιατί όπως ο ίδιος τονίζει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, “κανένας άνθρωπος, κανένας γονιός δεν πρέπει να περάσει αυτά που πέρασαν εκείνοι”.

Είναι επίσης ένα από τα καλύτερα παιδιά του χώρου και από σήμερα τον αγαπάω λίγο περισσότερο.

Γράφει ο Μαρίνος Νομικός

Την Κυριακή, με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα η γνωστή ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος πόσταρε στο Twitter αυτή την υπέροχη εικόνα με την οποία εύκολα μπορεί να ταυτιστεί οποιοσδήποτε έχει κόρη και κάθισε να γίνει καμβάς στους πειραματισμούς της με το μακιγιάζ και το στάιλινγκ.

Αυτό που ακολούθησε ήταν ένα πρωτοφανές, ακόμα και για το κωλάντερο του Twitter, κύμα ομοφοβικού μίσους με εκατοντάδες χρήστες όχι μόνο να μην πιάνουν καν το νόημα της ανάρτησης αλλά να βρίζουν με τους χυδαιότερους χαρακτηρισμούς (που ντρέπομαι να επαναλάβω εδώ) τον πατέρα που τόλμησε να βαφτεί και να βάλει κοκκαλάκια, να κατηγορούν την εταιρεία για λανθασμένα(!) πρότυπα και να την απειλούν με μποϊκοτάζ (ανάμεσά τους και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και γνωστός ομοφοβικός Βασίλης Τσάρτας). Κάποια από τα σχόλια ήταν τόσο εμετικά που η εταιρία αναγκάστηκε να τα αφαιρέσει από την ανάρτηση. Κι όλα αυτά επειδή κάποιοι είναι, εκτός από μισάνθρωποι, και τόσο ηλίθιοι που δεν μπορούν να κατανοήσουν τη διαφορά ανάμεσα σε έναν διεμφυλικό και τον πατέρα που απλά παίζει με την μικρή του κόρη (αυτό βέβαια δεν τους εμποδίζει απ’ το να ψηφίζουν και να αναπαράγονται). Όχι βέβαια, πως θα υπήρχε καμιά διαφορά εάν ίσχυε το πρώτο, η πατρική αγάπη είναι μία και δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον σεξουαλικό προσανατολισμό του πατέρα, κάποιοι όμως είναι τόσο τυφλωμένοι από το μίσος που δεν βλέπουν πέρα απ’ αυτό.


Αμέσως μόλις είδα τον χαμό που προκλήθηκε έκανα retweet την υπέροχη ανάρτηση της ΑΒ Βασιλόπουλος σχολιάζοντας τους μπετόστοκους που ξέρασαν την ομοφοβική χολή τους χωρίς καν να καταλάβουν το νόημά της (αυτό άλλωστε προϋποθέτει ένα στοιχειώδες IQ λίγο πιο πάνω από ραδικιού). Και σήμερα έλαβα την ακόλουθη απάντηση από τον Λουκά.

“Μου έβαφε το πρόσωπο με χρωματιστά από αυτά που δύσκολα βγαίνουν και μου ελεγε.. “Τώρα παπά μοιάζεις με τις κούκλες μου, λίγο όμως πιο άσχημος..” Θα έδινα, τα πάντα, αν μπορούσα, για να ζησω ξανα τη στιγμή. Ελπίζω, να βοήθησα κάποιους να καταλάβουν..”


Με ένα tweet βγαλμένο από τα βάθη της λαβωμένης για πάντα ψυχής του πατέρα που έχασε το παιδί του, ο Λουκάς Φουρλάς όχι μόνο εξαφάνισε κάθε σκατόψυχο μαλάκα εκεί έξω αλλά για ακόμα μια φορά παρέδωσε ένα δυνατό μάθημα ανθρωπιάς, σθένους και αγάπης, πατρικής και όχι μόνο.

Κάθε άλλο σχόλιο περιττεύει.

Πηγή: lifo.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr