Ο Λιάγκας το Τερμάτισε: Τo Επικό Πέσιμο στην Αραβανή που «γονάτισε» το Twitter
Www.true.gr

Ο Λιάγκας το Τερμάτισε: Τo Επικό Πέσιμο στην Αραβανή που «γονάτισε» το Twitter

Είναι γεγογός ότι η Ευαγγελία Αραβανή στην πρεμιέρα του «Dancing With The Stars 6» ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Για έναν άντρα όπως ο Γιώργος Λιάγκας που στο παρελθόν δεν έχει ποτέ κρατηθεί από το να κάνει ανοιχτά φιλοφρονήσεις για την ομορφιά των γυναικών καλεσμένων του, μία εμφάνιση σαν αυτή της Ευαγγελίας δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Μετά την παρουσίασή του από την Ευαγγελία ξεκίνησε το πρώτο στάδιο του «πεσίματός» του με τις εκφράσεις όμορφη και πανέμορφη, ζητώντας μάλιστα από το κοινό να τη χειροκροτήσει για το πόσο όμορφη ήταν.Ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε κατά τη διάρκεια της βραδιάς, λέγοντας στην παρουσιάστρια να μην του δίνει θάρρος. Παρόλα αυτά το πήρε μόνος του το θάρρος αφού κάποια στιγμή με παράπονο της είπε «Θέλω και την όμορφη της παρέας, δεν θέλω μόνο από τον Σάββα, θέλω και νάζια από γυναίκες».

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο «σοβαρά» όταν μετά από μία καλή βαθμολογία που είχε βάλει σε ένα ζευγάρι, η Ευαγγελία του έστειλε φιλάκια στον αέρα με τον κριτή να σχολίαζει «Άμα είναι να παίρνω φιλιά, από εσένα ειδικά, θα βάζω και μεγαλύτερες βαθμολογίες. Στο πρώτο 8άρι το θέλω στο μάγουλο. Μετά απαγορεύεται γιατί θα μας δείρει ο άλλος, εντάξει καταλαβαίνεις».
https://youtu.be/ZDePRIxRoOI

πηγη

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr