Ο Λευτέρης Πετρούνιας στηρίζει τη μικρή Ελεωνόρα που πάσχει από νευροβλάστωμα

Την τιτάνια προσπάθεια των γονιών της μικρή Ελεονώρα η οποία νοσηλεύεται στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Πάιδων «Ελπίδα» με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου στηρίζει ο μεγάλος Έλληνας πρωταθλητής Λευτέρης Πετρούνιας.

Οι γονείς της μικρής Ελεονώρας έχουν απευθύνει ήδη έκκληση μέσω Facebook για τη συγκέντρωση χρημάτων, προκειμένου να εξασφαλίσουν πρόσβαση σε θεραπείες στο εξωτερικό, καθώς και για να στηρίξουν οικονομικά την μονάδα όπου νοσηλεύεται το παιδί τους.

Σε σχετική δημοσίευσή τους επισημαίνουν τα εξής:

«Τον Νοέμβριο του 2018 η Ελεωνόρα μας διαγνώσθηκε με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου με μεταστάσεις σε όλα της τα οστά. Οι πιθανότητες επιβίωσης κυμαίνονται μεταξύ 30 με 50% αλλά μέχρι στιγμής η Ελεωνόρα έχει αποδειχθεί μαχητής. Ως γονείς της, θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να αντιστρέψουμε τις πιθανότητες υπέρ της και να της προσφέρουμε τη ζωή που της αξίζει. Σε αυτή μας τη προσπάθεια, αντί εράνου, δημιουργήσαμε τη συγκεκριμένη πύλη προώθησης προϊόντων με σκοπό να της εξασφαλίσουμε πρόσβαση σε θεραπείες στο εξωτερικό καθώς και για την οικονομική στήριξη της μονάδας στην οποία νοσηλεύεται.
Αν προτιμάτε να βοηθήσετε με δωρεά, ο λογαριασμός στην τράπεζα Eurobank ειναι ο εξής:

Σας ευχαριστούμε. Οι γονείς της, Πέτρος και Μυρτώ.»

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Τον Νοέμβριο του 2018 η Ελεωνόρα μας διαγνώσθηκε με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου με μεταστάσεις σε όλα της τα οστά. Οι…

Gepostet von EleonoraWins am Mittwoch, 2. Januar 2019

Την προσπάθεια τους στηρίζει και ο Λευτέρης Πετρούνιας με το βίντεο που ακολουθεί:

[Πηγή]