Ο Λαζόπουλος τα χώνει στον… «κοντό» Κούγια και του αφιερώνει το κομμάτι που δεν περίμενες (Vid)

Όλοι όσοι περίμεναν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου στο Open ήξεραν ότι από το καινούριο Αλ Τσαντίρι Νιουζ, τουλάχιστον όσον αφορά την πρεμιέρα του, δε θα μπορούσε να λείπει η αναφορά στον Αλέξη Κούγια.

Oι δύο άσπονδοι εχθροί που μετά από αρκετά επεισόδια στην κόντρα τους έφτασαν μέχρι τα δικαστήρια, ήταν οι πρωταγωνιστές στο περιστατικό στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε ζωντανά στον αέρα της εκπομπής του την εξήγηση γιατί πρώτη φορά επέλεξε τη δικαστική οδό με σκοπό να προστατέψει τη δουλεία του και αναφέρθηκε στο συμβάν της επίθεσης που δέχτηκε από τον Αλέξη Κούγια.

Ο παρουσιαστής έκανε αναφορά στο παρελθόν του Αλέξη Κούγια ως δικηγόρου αλλά και ως πρωταγωνιστή τηλεοπτικών καβγάδων με την πρώην σύζυγό του Εύη Βατίδου.

Δεν έλειψε φυσικά η σάτιρα για το ύψος του ποινικολόγου, το οποίο και θεωρεί μέρος του προβλήματος του προέδρου της ΑΕΛ με όποιον τον σατιρίζει.

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν παρέλειψε να αφιερώσει ένα τραγούδι στον ποινικολόγο, στο οποίο περίεγραφε το συμβάν της επίθεσης με σατιρικούς παραλαγμένους στίχους κάνοντας το κοινό του να ξεκαρδιστεί στα γέλια.

Πηγη dailymedia.gr