Ο Λάκης Λαζόπουλος λίγο πριν την πρεμιέρα του αποκάλυψε όσα θα δούμε στο φετινό «Αλ Τσαντίρι»
Www.true.gr

Ο Λάκης Λαζόπουλος λίγο πριν την πρεμιέρα του αποκάλυψε όσα θα δούμε στο φετινό «Αλ Τσαντίρι»

Για την τηλεοπτική του επιστροφή μίλησε ο  Λάκης Λαζόπουλος το πρωί της Τρίτης στον Γιάννη Σαραντάκο και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

Ο Λάκης Λαζόπουλος θα κάνει πρεμιέρα με το «Αλ Τσαντίρι» μέσα από την συχνότητα του Open στις 12 Μαρτίου και θέλησε να μας προετοιμάσει για αυτά που πρόκειται να δούμε.

«Όταν συναντάει κανείς έναν άνθρωπο μετά από μία ηλικία και μετά από κάποια πράγματα, λείπουν δύο χρόνια, δεν ξέρω δεν μετράω κιόλας. Ο καθένας μετά από κάποιο χρόνο είναι σε μία άλλη φάση. Φαντάζομαι ότι αυτή η φάση χωρίς να τη ξέρω καταγράφεται, αυτό θα καταγραφεί. Νομίζω η διάθεσή μου στο τώρα, κι αυτό καταγραφόταν πάντα. Δεν έχω στο κεφάλι υπολογίσει κάτι να κάνω ή να μην κάνω. Έχω στο κεφάλι μου ότι πρέπει να λέω αυτό που σκέφτομαι, αυτό είναι όλο το θέμα. Αν πάω προσεχτικά ή αν πάω κάπως, ή αν πρέπει να απολογηθείς…. Γενικά είμαι της άποψης ότι δεν θέλει πολλά να λες. Πες ότι είναι να πεις, είναι απέναντι ο κόσμος τον κοιτάς στα μάτια και σε κρίνει, κρίνεσαι, θυμώνει, σε αγαπάει, γίνονται όλα αυτά. Αλλά όλα αυτά είναι συναισθήματα μιας σχέσης που πρέπει να έχει ένα δημιουργός με τους ανθρώπους που τον βλέπουν, δεν μπορεί να μην υπάρχει αυτή η σχέση. Δεν έχω λοιπόν στο κεφάλι μου κάτι συγκεκριμένο, ξέρω ότι θα έχω καινούργια πράγματα μέσα και καινούργιοι άνθρωποι.» ανέφερε ο παρουσιαστής.


Στη συνέχεια ρωτήθηκε γιατο «Αλ Σιχτίρι», που θα είναι μια συνέχεια του «Αλ Τσαντίρι».

«Το «Αλ Σιχτίρι» θα ακολουθεί, θα είναι μουσικό πρόγραμμα. Αλλά ουσιαστικά θέλω το κοινό που θα έχει φτιαχτεί να περνάει σε μία άλλη κατάσταση μετά. Να τους κερνάω ένα ποτό, να πετιούνται χαρτοπετσέτες, να διασκεδάζουν και να φεύγουν πλήρεις.» εξήγησε ο παρουσιαστής

.Όσο για το τι είναι αυτό που επιδιώκει να κάνει μέσα από την εκπομπή του είπε: «Θα θελήσεις να συγκινήσεις, να προβληματίσεις ή μόνο να διασκεδάσεις; Ή θες να φύγει το κοινό σου προβληματισμένο και συγκινημένο;» ρωτήθηκε από τον Σαραντάκο και απάντησε: «Με τα χρόνια σίγουρα δεν μου έχει προστεθεί χαζομάρα δηλαδή με την έννοια να βγω με μια χαζή χαρά σαν να μη ξέρω τι έχει γίνει στον κόσμο και πού πάμε. Η εποχή δεν έχει το βάρος που είχε τα προβλήματα τα έχει, τα ίδια το βάρος των προβλημάτων δεν είναι το ίδιο και είμαι προσεχτικός στις λέξεις μου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι υπάρχει το περιθώριο να ανοίξει η διάθεση περισσότερο, να το σχολιάσεις καλύτερα, πιο άφοβα….»


Δείτε τι άλλο ανέφερε στο παρακάτω απόσπασμα

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr