Ο Κουτσούμπας "την είπε"... στον Μητσοτάκη: «Γελοίος ο χαιρετισμός με τους αγκώνες» (video)
Www.true.gr

Ο Κουτσούμπας «την είπε»… στον Μητσοτάκη: «Γελοίος ο χαιρετισμός με τους αγκώνες» (video)

Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς, με Γιάνη Βαρουφάκη και Δημήτρη Κουτσούμπα. Μάλιστα, ο ΓΓ του ΚΚΕ αρνήθηκε να κάνει τον χαρακτηριστικό χαιρετισμό με τους αγκώνες, που είναι στη… μόδα λόγω κορωνοϊού, λέγοντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως τον βρίσκει «γελοίο» και πως προτιμά «να μιλά στον άλλον κοιτώντας τον στα μάτια».

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τους αρχηγούς αυτό το διήμερο, όπου τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, ήταν θετικές και με καλή διάθεση.

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα με τον Δημήτρη Κουτσούμπα:

«Το συμπέρασμα από τη σημερινή συνάντηση και ενημέρωση είναι ότι ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να δείξει καμία εμπιστοσύνη στις επιλογές της κυβέρνησης, αλλά και των άλλων αστικών κομμάτων, οι οποίοι έχουν εναποθέσει την ασφάλεια, την ειρήνη σε όλη αυτή την περιοχή, σε όλους αυτούς που έχουν δημιουργήσει τα προβλήματα στα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας, με τις συγκρούσεις, τους έντονους ανταγωνισμούς στη περιοχή, που δεν είναι άλλοι από την ΕΕ, από το ΝΑΤΟ, από τις ΗΠΑ», ήταν η δήλωση Δημήτρη Κουτσούμπα, μετά τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.


Αμηχανία με τον Γιάνη Βαρουφάκη που δεν είπε σχεδόν τίποτα:

Μετά το τέλος της συνάντησής τους, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 είπε: «Το ΜέΡΑ25 θεωρεί ότι πρέπει εμείς [η Ελλάδα] να χαράξουμε τις κόκκινες γραμμές [στο θέμα της Τουρκίας]. Στο δίλημμα πόλεμος ή συνεκμετάλλευση, εμείς απαντάμε: κανένα από τα δύο»

Πηγη newsbreak.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr