Ο Κούλλης Νικολάου αποκάλυψε ποιους ηθοποιούς θα δούμε στη νέα σειρά που ετοιμάζει!
Www.true.gr

Ο Κούλλης Νικολάου αποκάλυψε ποιους ηθοποιούς θα δούμε στη νέα σειρά που ετοιμάζει!

Μετά την είδηση για το τέλος του Τατουάζ αλλά και το γεγονός πως ο Κούλλης Νικολάου ετοιμάζει δυο νέες σειρές-μια εκ των οποίων με τον Ανδρέα Γεωργίου- το ενδιαφέρον όλων έχει στραφεί στο ποιοι θα είναι οι ηθοποιοί που θα ενταχθούν στο νέο κάστ.

Ο ηθοποιός μίλησε στο Τηλέραμα για την δυναμική επιστροφή την μυθοπλασίας στην ελληνική τηλεόραση ενώ αποκάλυψε τα πρόσωπα που θα δούμε στο νέο σήριαλ που ετοιμάζει.

Φέτος είδαμε τη μυθοπλασία να επιστρέφει στους δέκτες μας. Είναι σημάδι ότι η ελληνική τηλεόραση βγαίνει από την κρίση;


«Εύχομαι όντως η ελληνική βιομηχανία τηλεόρασης να επενδύσει πιο πολύ στην ελληνική μυθοπλασία, που αποτυπώνει τη δική μας πραγματικότητα, τις δικές μας ζωές, τη δική μας κουλτούρα. Επιπλέον, εύχομαι να γίνονται και καλές δουλειές, έτσι ώστε ο κόσμος να εκτιμήσει την όλη διαδικασία. Υπάρχει θετικό έδαφος και αυτό είναι ευχάριστο».

Ποια είναι τα επόμενα σας σχέδια;

Βρισκόμαστε στη Ρόδο για τα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου του καθημερινού σίριαλ “Αστέρια στην άμμο”, που βασίζεται στο βιβλίο της Ρένας Ρώσση – Ζαΐρη. Το σενάριο υπογράφει η Ρένα Ρίγγα, το σκηνοθετεί ο Θεόδωρος Νικολαΐδης και είναι η πρόταση μας για την απογευματινή ζώνη. Παίζουν οι Λία Βίσση, Σοφία Βογιατζάκη, Δημο­σθένης Παπαδόπουλος, Ρένος Ρώτας, Άρης Πλασκασοβίτης, Θεόφιλος Πασχάλης, Λαμπρινή Σκρέκα, Λουκία Πιοτιόλα, Χριστίνα Πάγκαλη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Λυδία Σγουράκη, Ανδριανή Μαλένη, Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρος Λαγούτης και Λουκάς Ζήκος. Ταυτόχρονα σχε­διάζουμε και μια παραγωγή σε σενάριο της αγαπημένης μας Βάνας Δημητρίου, σε σκηνοθεσία και καλλιτεχνική επιμέλεια του Ανδρέα Γεωργίου, όμως για την ώρα δεν έχω πολλά να πω.

πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr