Ο κορωνοϊός δοκιμάζει τα ζευγάρια -«Μείνετε στο σπίτι σας είτε μαζί, είτε χωριστά»
Www.true.gr

Ο κορωνοϊός δοκιμάζει τα ζευγάρια -«Μείνετε στο σπίτι σας είτε μαζί, είτε χωριστά»

Η απαγόρευση κυκλοφορίας δοκιμάζει την αντοχή των ζευγαριών που καλούνται να συζήσουν ή να μείνουν χώρια για αρκετό διάστημα λόγω κορωνοϊού.

Το ζήτημα συζητήθηκε δημόσια στη Βρετανία, η οποία επέβαλε μόλις χθες καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας στην χώρα, λόγω κορωνοϊού. Καθώς λοιπόν οι Βρετανοί προσπαθούν να προσαρμοστούν στην καραντίνα, μία από τις κορυφαίες γιατρούς της χώρας θέλει να δώσει μια συμβουλή στα ζευγάρια που δεν συγκατοικούν: τώρα ίσως να είναι η στιγμή να δοκιμάσετε τις αντοχές της σχέσης σας.

Ζευγάρια που πρέπει να μείνουν χώρια όσο μαίνεται η πανδημία του κορωνοϊού


«Σίγουρα, θα ξεκινήσω μια νέα καριέρα εδώ, στη συμβουλευτική σχέσεων» είπε η Τζένι Χάρις, αναπληρώτρια επικεφαλής ιατρικών υπηρεσιών για την Αγγλία, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το θέμα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχωρεί καθημερινά η κυβέρνηση.

Η συμβουλή της βρετανικής κυβέρνησης βασίζεται στο γεγονός ότι εάν ένας άνθρωπος σε ένα νοικοκυριό νοσήσει από τον κορωνοϊό και οι άλλοι είναι επίσης πιθανό να ασθενήσουν, εξήγησε η ίδια. Αυτό σημαίνει ότι τα ζευγάρια που δεν ζουν μαζί θα πρέπει να μείνουν χώρια, ειδάλλως κινδυνεύουν να διασπείρουν τον νέο κορωνοϊό.


«Τεστάρετε την σχέση σας» εν μέσω κορωνοϊού

«Η εναλλακτική θα μπορούσε να είναι ότι για ένα σημαντικό διάστημα θα πρέπει απλά να τεστάρουν την αντοχή της σχέσης τους… τεστάρετε προσεκτικά τη δύναμη των συναισθημάτων» σας, συμπλήρωσε η Χάρις.

«Μείνετε στο σπίτι σας είτε μαζί είτε χωριστά, όμως κάντε το έτσι, για το επόμενο διάστημα, διότι σε διαφορετική περίπτωση δεν θα εργαζόμαστε όλοι προς την επίτευξη του στόχου μας». Ο υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ πρόσθεσε: «Ορίστε: κάντε την επιλογή σας και επιμείνετε σε αυτήν».

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr