Ο Κακός Χαμός στον ΑΝΤ1 λόγω Αποστολίας Ζώη: Απαιτεί να της Φτιάξουν την Εικόνα Άμεσα γιατί…
Www.true.gr

Ο Κακός Χαμός στον ΑΝΤ1 λόγω Αποστολίας Ζώη: Απαιτεί να της Φτιάξουν την Εικόνα Άμεσα γιατί…

Τι συμβαίνει στον ΑΝΤ1 λόγω της Αποστολίας Ζώη;

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα από τη στιγμή που έπέστρεψε στην Ελλάδα η… μεγάλη νικήτρια του Nomads.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του GossipLife.gr, h Aποστολία Ζωή, που δικαίως κέρδισε το Nomads, μιας και ήταν πολύ δυνατή αγωνιστικά φαίνεται πως έχει γίνει έξαλλη με τον ΑΝΤ1 για το πρόσωπο που ο σταθμός της έβγαλε προς τα έξω.Τι πρωτότυπο; Για την Αποστολία Ζώη φαίνεται πως δεν φταίει για ακόμη μια φορά η συμπεριφορά της αλλά οι γύρω της!

Όπως μαρτυρούν οι εργαζόμενοι στην παραγωγή του Νοmads και σας μεταφέρουμε αποκλειστικά μέσα από το GossipLife.gr, η Αποστολία Ζώη απαιτεί από τον ΑΝΤ1 να αποκαταστήσει την εικόνα της, δεδομένου ότι βρίσκεται και σε αναμονή για τον νέο της δίσκο από τη Heaven music.Μάλιστα, πληροφορίες μέσα από τον σταθμό θέλουν την τραγουδίστρια να θέλει να τη «βγάλει καθαρή» κυρίως σε ότι αφορά στους διαπληκτισμούς με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Πάντως, δεν πιστεύουμε πως ο σταθμός -μιας και συνεργάστηκε με τον Μαυρίδη για σημαντικό σκοπό- θα επιδιώξει να του «ρίξει λάσπη» προκειμένου να ξελασπώσει την Αποστολία Ζώη.

Πηγή του άρθρου Gossiplife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr