Μαρί Κωνσταντάτου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση της μετά από καιρό.. Δείτε πως είναι σήμερα

Πώς είναι σήμερα η Μαρί Κωνσταντάτου;

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση έπειτα από πολύ καιρό έκανε η Μαρί Κωνσταντάτου, θέλοντας να στηρίξει φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Η Μαρί Κωνσταντάτου, που ήταν παντρεμένη με τον εφοπλιστή Μίνωα Κυριακού, είχε δώσει μια σπάνια συνέντευξη πριν από έναν χρόνο μιλώντας για όλους και για όλα, τόσο για το διαζύγιό της όσο και για τον νέο της σύντροφο.

Τότε, είχε δηλώσει πως δεν εξαφανίστηκε από το δημόσιο προσκήνιο, απλά τα media ήταν αυτά που την εξαφάνισαν. Όσο για το διαζύγιό της, μετά από 17 χρόνια γάμου, είπε πως ήταν συναινετικό και πως όλα αυτά που γράφτηκαν και ακούστηκαν ήταν πλαστά.

Τέλος, είχε αποκαλύψει πως δεν ήταν μόνη της στην ζωή, αλλά είχε δίπλα της έναν αξιόλογο άνθρωπο.

Σπάνια έξοδος για τη Μαρί Κωνσταντάτου:

Η Μαρί Κωνσταντάτου χθες το βράδυ έκανε μετά από πολύ καιρό μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στην συνέντευξη Τύπου για την πρώτη θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη με τίτλο «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του», σε γνωστό κέντρο της Βουκουρεστίου.

Η γνωστή συγγραφέας, ντυμένη casual με ένα μαύρο παντελόνι, μαύρο σακάκι και ένα απλό μπλουζάκι με στρας, συνομίλησε με πολλούς γνωστούς και φίλους, μεταξύ των οποίων ο θεατρικός παραγωγός Γιάννης Κεντ και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Θεατρικής Σκηνές», Πάνος Κατσαρίδης.

Πηγή : gossiplife.gr