Ο Ιατροδικαστής της Νταΐάνα Σπάει Τώρα την Σιωπή του: Ήταν τελικά έγκυος η πριγκίπισσα;

Έχουν περάσει 21 χρόνια από εκείνη την αποφράδα ημέρα που η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο τότε σύντροφός της, Ντόντι Φαγέντ σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε τούνελ του Παρισίου.

Ανάμεσα στις δεκάδες φήμες που κυκλοφόρησαν έκτοτε και από την πρώτη στιγμή μία ήταν μονοπώλησε το ενδιαφέρον των εκατομμυρίων θαυμαστών της αλλά και το Παλάτι: ήταν ή όχι έγκυος;

Ετσι ενώ όλες οι θεωρίες έχουν καταρριφθεί αν και εξακολουθούν να είναι πιστευτές από μερίδα κόσμου εκείνη που υποστηρίζει ότι η αδικοχαμένη πριγκίπισσα ήταν έγκυος στο παιδί του Φαγέντ παραμένει ενεργή και πάρα πολύ έντονη.

Το 2007 Γάλλος δημοσιογράφος υποστήριζε ότι μετά από έρευνες που είχε κάνει, είχε καταλήξει με βεβαιότητα στο συμπέρασμα ότι ήταν λίγων εβδομάδων έγκυος. Σήμερα, 21 χρόνια μετά ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της Νταϊάνα, Ρίτσαρντ Σέφερντ «σπάει» τη σιωπή του και για πρώτη φορά δίνει τη δική του επιστημονική απάντηση στη θεωρία περί εγκυμοσύνης.


Ο Σέφερντ Σύμφωνα με τη Sun, δήλωσε ότι «ιατρικά δεν υπήρξε κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν έγκυος, αν και μερικές γυναίκες υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν πως είναι έγκυες από τη στιγμή της σύλληψης. Ήταν και εκείνη μία από αυτές;».

Τέλος, ο ιατροδικαστής τόνισε πως το ζευγάρι θα είχε επιζήσει της σύγκρουσης, αν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δεν έτρεχε με τέτοια ιλιγγιώδη ταχύτητα και φορούσαν ζώνες. «Μακάρι να μπορούσα να πω ότι η Νταϊάνα θα είχε πεθάνει όπως και να είχε. Αλλά είναι γεγονός πως αν φορούσε τη ζώνη ασφαλείας, ίσως να ήταν στους γάμους των παιδιών της, Γουίλιαμ και Χάρι» δήλωσε ο Σέφερερντ, ο οποίος συμπλήρωσε πως σε αυτή την περίπτωση θα είχε γλιτώσει τη ζωή της με κάποια χτυπήματα.


Πηγή : thecaller.gr