Ο Γρίφος που έχει «Τρελάνει» το ίντερνετ: Κοιτάξτε Προσεκτικά την Εικόνα... Μπορείτε να βρείτε ΟΛΕΣ τις Σωστές Απαντήσεις;
Www.true.gr

Ο Γρίφος που έχει «Τρελάνει» το ίντερνετ: Κοιτάξτε Προσεκτικά την Εικόνα… Μπορείτε να βρείτε ΟΛΕΣ τις Σωστές Απαντήσεις;

Διαθέτει μια φωτογραφία με μια ομάδα αγοριών σε κάμπινγκ. Το παζλ σχεδιάστηκε για να ελέγξει τις δεξιότητες παρατηρητικότητάς, τη λογική και τη συλλογιστική. Είστε έτοιμοι να δείτε αν μπορείτε να λύσετε το παζλ; Εντάξει, ας το κάνουμε!

Πάμε!

Λοιπόν, αυτή είναι η εικόνα. Ρίξτε μια καλή ματιά σε αυτή την εικόνα. Εντάξει, είστε έτοιμοι; Το πρώτο ερώτημα είναι: «Πόσοι τουρίστες μένουν σε αυτό το κάμπινγκ;» Αυτή είναι μια από τις ευκολότερες ερωτήσεις. Πιστεύετε ότι γνωρίζετε την απάντηση;

Μεγάλη επιτυχία!

Εάν απαντήσατε «τέσσερ»», τότε είστε σωστοί! Υπάρχουν τρία άτομα που είναι ορατά και ένα που καλύπτεται από το δέντρο. Υπάρχουν επίσης τέσσερις πιάτα, στην κουβέρτα του πικνίκ.

Πότε έφτασαν;

Νομίζετε ότι έφτασαν σήμερα ή πριν από λίγες ημέρες; Μπορείτε να υπολογίσετε πόσο καιρό είναι τα τέσσερα αγόρια στο κάμπινγκ, κοιτάζοντας το παζλ;

Λίγες μέρες πριν

Η απάντηση είναι «πριν λίγες μέρες». Δεν θα μπορούσαν να φτάσουν εκείνη την ημέρα επειδή μια αράχνη έχει ήδη δημιουργήσει έναν ωραίο ιστό ανάμεσα στη σκηνή και το δέντρο.

Πώς βρέθηκαν εδώ;Η επόμενη ερώτηση είναι: «Πώς έφτασαν στο κάμπινγκ;». Όταν κοιτάξετε το παζλ, θα δείτε ότι υπάρχει ένα κουβούκλιο που στηρίζεται σε ένα δέντρο. Αυτό δείχνει ότι πήραν ένα σκάφος ή ένα κανό για να φτάσουν στο κάμπινγκ.

Υπάρχει καμιά πόλη κοντά;

Ρίξτε μια καλή ματιά στην εικόνα και δείτε εάν μπορείτε να πάρετε κάποια στοιχεία που θα σας βοηθούσαν να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση.

Η απάντηση είναι όχι

Ωστόσο, αν κοιτάξετε την εικόνα, θα δείτε ένα κοτόπουλο να περιπλανιέται. Αυτό θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι υπάρχει ένα κοντινό χωριό. Αλλά σύμφωνα με το παζλ, η απάντηση είναι όχι.

Από πού φυσάει ο άνεμος; Βόρεια ή νότια;

Η απάντηση είναι νότια. Πρώτα απ’ όλα, τα κλαδιά δέντρων στο Βόρειο Ημισφαίριο τείνουν να είναι μεγαλύτερα στη νότια πλευρά. Επίσης, η σημαία στην κορυφή της σκηνής δείχνει ότι ο άνεμος φυσάει από την πλευρά των μεγαλύτερων κλαδιών, άρα τη νότια πλευρά.

Ποια ώρα της ημέρας είναι;

Η απάντηση σχετίζεται με την τελευταία ερώτηση. Συμβουλή: Εάν γνωρίζετε πού είναι ο νότος, σκεφτείτε τι άλλο ξέρετε..Είναι πρωί

Σκεφτείτε το. Γνωρίζουμε από πού βρίσκεται ο νότος, έτσι ξέρουμε και πού είναι η ανατολή και η δύση. Στη συνέχεια, αν κοιτάξετε που είναι οι σκιές, μπορείτε να δείτε ότι είναι το πρωί.

Πού πήγε ο Alex;

Υποθέτουμε ότι το όνομά του είναι Alex. Λοιπόν, αν επανεξετάσετε την εικόνα, θα δείτε ένα δίχτυ πεταλούδας στη δεξιά πλευρά που πιάνει πεταλούδες. Λοιπόν, εκεί ακριβώς πήγε ο Alex!

Ποιος είχε υποχρεώσεις χθες;

Ο Colin. Ψάχνει μέσα στο σακίδιο του, που έχει ένα «C» πάνω του. Ο Alex πιάνει πεταλούδες και ο James, ο οποίος έχει ένα «J» στην τσάντα του, τραβάει φωτογραφίες. Ο Peter έχει υποχρεώσεις σήμερα, οπότε σύμφωνα με τον κατάλογο, ο Colin είχε χθες.

Ποια είναι η σημερινή ημερομηνία;

Είναι 8 Αυγούστου. Το ξέρουμε επειδή ο Peter στον κατάλογο με τις υποχρεώσεις έχει ένα οκτώ δίπλα στο όνομά του στη λίστα «On Duty». Υπάρχει επίσης ένα ωραίο μεγάλο καρπούζι στην κουβέρτα του πικνίκ και το καρπούζι ωριμάζει τον Αύγουστο!

Credit: memes.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr