Ο Γκλέτσος πήρε το χρίσμα και υποστηρίζει με τα μπούνια Καμμένο: «Στον Στρατό πίνουν νερό στο όνομά του»

Όπως είναι γνωστό, ο Απόστολος Γκλέτσος θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, με την υποστήριξη των ΑΝΕΛ και σήμερα ο ηθοποιός έσπευσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη να μιλήσει για το κόμμα που θα τον βοηθήσει στις εκλογές.

Ο Απόστολος Γκλέτσος αναφερόμενος στο πρόσωπο του Πάνου Καμμένου, υποστήριξε ότι «επειδή έχω μεγάλη σχέση με τον στρατο ξηράς και την αεροπορία – δεν ξέρω πολλά από το ναυτικό – είναι ο υπουργός που πίνουν νερό στο όνομά του».

«Η Κουντουρά με τη ΓΓ του υπουργείου της βραβεύονται και φέρνουν τουρισμό που δεν τον έχουμε ξαναδεί. Ο Σπίρτζης έχει δεξί του χέρι τον Μαυραγάνη ως υφυπουργό. Δέχθηκα με πολύ μεγάλη χαρά και τιμή τη στήριξη των ΑΝΕΛ», υποστηρίζοντας τη θέση τους.

Ο δήμαρχος Στυλίδας υποστήριξε, επίσης, ότι «έπρεπε να υπάρχει σχολή για δημάρχους και περιφερειάρχης και να γίνονται εξετάσεις» ενώ για τις εκλογές του Μαΐου και τον ποιον θεωρεί τον βασικό του αντίπαλο απάντησε ότι «δεν υπάρχει αντίπαλος».

Στην ερώτηση αν είναι αριστερός, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε ότι «ναι, είμαι αριστερός σε ό,τι αφορά την προσωπική μου ζωή. Ζω με τα ολίγα που πρέπει να ζήσω, είμαι Σπαρτιάτης και εγώ το έκανα και όταν ήταν παχιές οι αγελάδες. Το ότι είμαι αριστερός δεν σημαίνει ότι δεν είμαι πατριώτης».

Ξεκαθάρισε την ίδια ώρα ότι «εγώ ξέρω ότι αν υπογραφεί η συμφωνία των Πρεσπών θα παραιτηθώ από δήμαρχος. Στην περιφέρεια θα πάω γιατί έχουμε άλλες δυναμικές και δυνατότητες».

ΠΗΓΗ: thecaller.gr