Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήγε στην αγρυπνία για τους Αγίους Ισιδώρους

Ποτέ δεν έκρυψε πως είναι βαθιά θρησκευόμενος ο ηθοποιός του «Τατουάζ» Γιώργος Αγγελόπουλος. Έχει αποδειχθεί πολλές φορές ότι, όταν έκανε τον σταυρό του στο Survivor, δεν ήταν μέρος της στρατηγικής του για να γίνει αποδεκτός από το κοινό.

Αρκετές φορές κάθε χρόνο σε σημαντικές γιορτές ο Ντάνος επισκέπτεται το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό για να προσκυνήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», έτσι και φέτος, ανήμερα της γιορτής της μικρής εκκλησίας, βρέθηκε μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου ανάμεσα σε χιλιάδες πιστούς και περίμενε υπομονετικά να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας και τον Τίμιο Σταυρό από το χέρι του πατέρα Δημήτριου.

Μάλιστα, στα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες του ναού κατά τη διάρκεια της ιερής αγρυπνίας, φαίνεται πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος παρέμεινε όλο το βράδυ στον ναό και μάλιστα φόρεσε και ποδιά για να βοηθήσει στο μοίρασμα άρτων και καφέδων στους χιλιάδες πιστούς.

Το ίδιο είχε πράξει και πέρυσι όταν πήγε στο εκκλησάκι για να προσκυνήσει και τότε επίσης είχε βοηθήσει αθόρυβα έως τα ξημερώματα τους ιερείς, με τους οποίους έχει στενή σχέση. Εξάλλου, η σχέση του Ντάνου με τη συγκεκριμένη εκκλησία γίνεται όλο πιο δυνατή, καθώς αρκετές φορές έχει γίνει ο ίδιος μάρτυρας θαυμαστών περιστατικών που περιγράφουν οι πιστοί έπειτα από το άγγιγμα του Τίμιου

Σταυρού.

Πηγές: Espresso/ ekklisiaonline.gr