Ο Γιάννης Μπέζος τα έχωσε για GNTM, Survivor, Voice : «είναι ανόητα χωρίς νόημα και το μόνο καλό…»

Τι δηλώνει ο ηθοποιός;
Ο Γιάννης Μπέζος δεν μασάει τα λόγια του!

Είναι ένας από τους αγαπημένους Έλληνες, που ότι και αν κάνουν στην τηλεόραση ο κόσμος το παρακολουθεί με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον! Διαβάστε παρακάτω…

Σε κάθε ρόλο που κάνει ο Γιάννης Μπέζος, αφήνει το στίγμα του και ένα κομμάτι της ψυχής του! Φέτος τον βλέπουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στον ΑΝΤ1, στη σειρά «Πέτα την φριτέζα», που πραγματικά παίζει απέναντι από τα πανάκριβα ριάλιτι και στέκεται εξαιρετικά αξιοπρεπώς. Στη σειρά υποδύεται έναν ταβερνιάρη όποιος συνεχώς γκρινιάζει για τις νέες τεχνολογίες στην κουζίνα.

Ο ηθοποιός μιλά στο «TV έθνος», για την επιστροφή του στην μικρή οθόνη και για το αν υπάρχει μυστικό στην επιτυχία του! Mιλάει επίσης και για την εικόνα της τηλεόρασης του σήμερα και παραδέχεται ότι η τηλεόραση δεν έχει καθόλου γούστο.

«Τα ριάλιτι είναι ανόητα χωρίς νόημα δηλαδή. Είναι εικόνες έγχρωμες και τίποτα άλλο.»

Μήπως σας ενοχλεί το γεγονός ότι κάποια παιδιά που βγαίνουν από τα παιχνίδια γίνονται αμέσως ηθοποιοί και παίζουν σε σειρές και παραστάσεις;

«Δεν παίζουν ούτε σε σειρές ούτε σε παραστάσεις. Ούτε γίνεται ηθοποιοί. Νομίζουν ότι γίνονται. Όχι δε με ενοχλεί αυτό. Το θέατρο δεν είναι αντίπαλο σε αυτά τα πράγματα. Όλα αυτά τα ριάλιτι είναι μια σπατάλη χρόνου και χρήματος χωρίς νόημα. Σε ότι αφορά τα τάλεντ σόους, αυτά θεωρώ ότι κάνουνε καλό μόνο στους παρουσιαστές και όχι στους παρουσιαζόμενους!

Πηγή : youweekly.gr