Ο Γιάννης Αντεντοκούνμπο ετοιμάζει και μοιράζει φαγητό σε άστεγους και συγκινεί όλον τον πλανήτη

«Σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου να δίνουμε κάτι πίσω στην κοινωνία»

Έπειτα από τo ηχηρό μήνυμα-απάντηση κατά του ρατσισμού, βγαίνοντας μπροστά με θάρρος ώστε να υπερασπιστεί τον αδελφό του Θανάση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε δίπλα σε άπορους, ετοιμάζοντας και προσφέροντας φαγητό κόστους που ανέρχεται σε 50.000 δολάρια.

Ο Έλληνας άσος του ΝΒΑ, δείχνοντας για άλλη μια φορά την ευαισθησία του για τους ανθρώπους οι οποίοι αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες και επιμένοντας να μην ξεχνά τη δική του διαδρομή για να φτάσει στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, συνεργάστηκε με μια εταιρεία στο Γουισκόνσιν, έτσι ώστε να διατεθεί το φαγητό στους απόρους.

«Σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου να δίνουμε κάτι πίσω στην κοινωνία. Με τη βοήθεια των Μπακς και τα Pick ‘n Save Stores θέλουμε να βοηθήσουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται», υπογράμμισε ο 23χρονος σούπερ σταρ του NBA.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Twitter:

Συνοδευόμενος από τη σύντροφό του αλλά και τη μητέρα του, συνέβαλαν στην τροφοδότηση του κέντρου St. Vincent de Paul, ετοίμασαν, καθώς και σέρβιραν ζεστό φαγητό σε ανθρώπους οι οποίοι το έχουν απόλυτη ανάγκη προκειμένου να επιβιώσουν.

Όπως επισημαίνουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των Μιλγουόκι Μπακς, συνολικά εξασφαλίστηκαν 27.000 μερίδες φαγητό.

Πηγή : diaforetiko.gr