Ο Γάμος της Χρονιάς στη Βούλα: Ο Mr Zagori παντρεύτηκε την βραζιλιάνα σχεδιάστρια Caroline. Σκηνές από παραμύθι (Βίντεο)

Μετά από έξι χρόνια κοινής ζωής και ένα πανέμορφο 2χρονο αγοράκι ο επιχειρηματίας Βασίλης Χήτος και η αγαπημένη του Bραζιλιάνα σχεδιάστρια Caroline De Souza παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο της Βούλας και έλαμπαν από ευτυχία.

Το ζευγάρι τέλεσε έναν ιδιαίτερο πολιτικό γάμο, με τους κουμπάρους – μάρτυρες του γάμου τους να φθάνουν στο Δημαρχείο έφιπποι!

Ο γαμπρός επέλεξε ένα total black outfit ενώ η νύφη έλαμπε μέσα στο λευκό – υπερπαραγωγή νυφικό της! Φυσικά μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν ο γιος του ζευγαριού που δεν σταμάτησε να χορεύει με την διάσημη μαμά του.

Μετά το γάμο, ακολούθησε δεξίωση στα νότια προάστια και στο Margi Hotel, όπου βρέθηκαν όλοι οι φίλοι και τα αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού. Ανάμεσά τους ήταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου που έπιασε μάλιστα και τη νυφική ανθοδέσμη. Η Ίνα Παλαμά, αλλά και οι Otherview που διασκέδασαν τον κόσμο υπό τους ήχους των βιολιών…

Δες φωτογραφίες:

ΠΗΓΗ: tlife.gr