Ο Γαμπρός Είδε τη Νύφη για Πρώτη φορά Στην Εκκλησία και έπαθε ΣΟΚ. Δείτε Πως Ξίνισε την μούρη του.
Www.true.gr

Ο Γαμπρός Είδε τη Νύφη για Πρώτη φορά Στην Εκκλησία και έπαθε ΣΟΚ. Δείτε Πως Ξίνισε την μούρη του.

Υπάρχει ένα ριάλιτι που λέγεται «Γάμος με την πρώτη ματιά», που προβάλλεται στην Αυστραλία.

Όπως καταλαβαίνουμε και από τον τίτλο, πρόκειται για μια τηλεοπτική παραγωγή όπου οι οι εμπειρογνώμονες ταιριάζουν τους συμμετέχοντες μεταξύ τους, ψάχνοντας το ιδανικό για τον καθένα ταίρι και μετά αυτοί παντρεύονται στην πρώτη τους συνάντηση. Δεν έχουν ξαναειδωθεί ποτέ και παντρεύονται με τη μία. Τόσο απλά.

Ιδανικός γαμπρός για τη Jo, κρίθηκε ο Sean, που- η αλήθεια είναι- δεν ενθουσιάστηκε καθόλου όταν την είδε.Αυτό που μουρμούρισε με το που την είδε είναι ενδεικτικό:
https://youtu.be/E2Z4y3rZH-4

Αργότερα η Jo δήλωσε:»Οι προσδοκίες μου ικανοποιήθηκαν και με το παραπάνω. Από εδώ ως την αιωνιότητα, ήταν μεγάλη επιτυχία. Τζάκποτ! σαν να έχω κερδίσει το λόττο! Οι ειδικοί έχουν έπεσαν μέσα, είναι ο ιδανικός για μένα. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο τέλειος».Πράγμα που μας κάνει να υποψιαζόμαστε ότι δεν είχε ιδέα για την αντίδραση του γαμπρού και το «oh shit» του. Ο οποίος αργότερα εξήγησε ότι βρισκόταν σε δύσκολη θέση επειδή είχε έναν δύσκολο χωρισμό, ο οποίος ήταν άλλωστε και η αιτία να πάρει μέρος στην εκπομπή.

Για την Jo είπε: «Δεν πιστεύω ότι υπήρχε εμμ, πως να το πω… χημεία μεταξύ μας»

Έκτοτε πήγαν μαζί ταξίδι του μέλιτος -που ήταν τελείως άβολο- και χώρισαν πριν περάσει ένα καν επεισόδιο. Το θαύμα της αγάπης…

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr