Ο «δράκος» του Βασάλου με τις νέες “συντρόφους” και το ξεφούσκωμα

Τα παιχνίδια του Βασάλου με τις γυναίκες έχουν πλάκα.

Για έναν νοήμονα άνθρωπο και έμπειρο στην πιάτσα, όλα αυτά που κάνει ο νεαρός γυμναστής με τις εκάστοτε “συντρόφους» του απο το παιχνίδι και μετά, μόνο γέλια προκαλούν. Κι αυτό διότι οι μυημένοι και όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα ξέρουν την αλήθεια. Εντάξει. Πολλές φορές του χρεώνουν γυναίκες που το μόνο που έχουν κάνει είναι να φωτογραφηθούν μαζί του. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι…

Τα παιχνίδια του Βασάλου με τις γυναίκες έχουν πλάκα. Για έναν νοήμονα άνθρωπο και έμπειρο στην πιάτσα, όλα αυτά που κάνει ο νεαρός γυμναστής με τις εκάστοτε “συντρόφους» του απο το παιχνίδι και μετά, μόνο γέλια προκαλούν.

Κι αυτό διότι οι μυημένοι και όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα ξέρουν την αλήθεια.


Εντάξει. Πολλές φορές του χρεώνουν γυναίκες που το μόνο που έχουν κάνει είναι να φωτογραφηθούν μαζί του. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν έχει ζήσει έντονα μετά το παιχνίδι. Έχει βγάλει «μπουκώματα» και «ξεμπουκώματα».

Το θέμα μας εδώ δεν είναι ο Βασάλος ή η Λυβιάκη που μπήκε στην διαδικασία να παίξει μαζί του στα σόσιαλ μίντια για να γίνει κι αυτη γνωστή μπας και πάρει κανα πέρσοναλ παραπάνω.

Το θέμα είναι πως ο Βασάλος έτσι όπως διαχειρίζεται το θέμα με την εικόνα του μας αποδεικνύει πόσο εύκολα μπορεί κανείς και κεφαλαιοποιήσει με λάθος τρόπο την συμμετοχή του σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι μέσα σε συγκεκριμένο μικρό χρονικό διάστημα.


Γιατι τα γράφω όλα αυτά; Γιατί το καλοκαίρι έχει τελειώσει τα εξτραδάκια δεν υπάρχουν στον χάρτη και ο μόνος τρόπος να μείνει στην επικαιρότητα ο Κωνσταντίνος μπας και αποκτήσει τηλεοπτικό στασίδι είναι να απασχολεί με τις δήθεν σχέσεις του. Παιχνιδάκι γνωστό παλιό και πασέ. Τι βγάζει όλο αυτό; Βγάζει ανωριμότητα, έλλειψη εμπειρίας και αγωνία. Μεγάλη αγωνία.

Κι εγώ αναρωτιέμαι. Γιατί τόσο καιρό δεν έχει μεταφέρει όλη αυτη την δημοσιότητα στη δουλεια του; Αν το είχε κάνει θα γράφαμε για το λάθος φαινόμενο Βασάλος σήμερα; Όχι βέβαια. Μήπως υπάρχει κάποιος κοντά του που του φουσκώνει τα μυαλά; Λέω εγώ τωρα

 

Πηγή: blogs.gossip-tv.gr