Ο Δώρος «Καρφώνει» την Παραγωγή του Power of Love: Η Αθηνά είναι Απλήρωτη Γιατί…!

Χαϊκάλης – Φιλιππίδης μιμούνται Δώρο και Αθηνά και γίνονται viral (Vid)
TV 11/06/2018 22:32
Ο Δώρος «καρφώνει» την παραγωγή του Power of Love: Η Αθηνά είναι απλήρωτη γιατί… Την απάντησή του έδωσε ο πρώην παίκτης του reality για τα χρήματα που χρωστούσε η παραγωγή στο ζευγάρι.
FacebookMessengerTwitterViberWhatsApp
Ο Δώρος Παναγίδης μίλησε σε κυπριακά MME και ανέφερε το θέμα με χρήματα που του χρωστούσαν οι άνθρωποι της παραγωγής του «Power of Love», αλλά και κάποια άλλα χρήματα που χρωστούσαν στην αγαπημένη του Αθηνά.

Όπως αποκάλυψε σε Κύριους δημοσιογράφους: «Οι δικές μου οικονομικές εκκρεμότητες με την παραγωγή ευτυχώς λύθηκαν» αλλά όταν ο δημοσιογράφος Κώστας Κωνσταντίνου ρώτησε: «Η Αθηνά δηλάδη δεν πληρώθηκε αυτά που της χρωστούσαν;» με τον Δώρο να απαντάει αποστομωτικά: «σημείωσε τρεις τελείες…» εννοώντας πως η 19χρονη Ρωσοπόντια είναι ακόμα απλήρωτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ππληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δώρος παρουσίασε χαρτί από γιατρό προκειμένου να δικαιολογηθεί η αποχώρηση του από το παιχνίδι και να μην έχει νομικές εκκρεμότητες με την παραγωγή.

Αντίθετα η Αθηνά ουδέποτε εμφάνισε ένα τέτοιο χαρτί, η αποχώρησή της θεωρείται οικειοθελής και ίσως αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει αυτού του είδους η τιμωρία.

Πηγη dailymedia.gr