Ο Δημήτρης Πυργίδης του Big Brother, έχει το πιο «διάσημο» instagram – Oι πόζες του με celebrities

Ο Δημήτρης Πυργίδης είναι ένας από τους 17 ενοίκους στο σπίτι του Big Brother! Αν και μπήκε τελευταίος στο σπίτι του μεγάλου αδελφού, ξεχώρισε όχι μόνο για τις ενδυματολογικές του επιλογές αλλά και για τα μακριά ξανθά μαλλιά του και τον αέρα … Θεσσαλονίκης που έφερε!

Αυθόρμητος, φωνακλάς, μιλάει δυνατά με βόρεια προφορά και η αγαπημένη λέξη του είναι το «Χάος»! Ο Δημήτρης υπήρξε μοντέλο ενώ τώρα είναι επιχειρηματίας και έχει δικό του μαγαζί με ρούχα.

Ο ίδιος μας συστήθηκε λέγοντας τα εξής: «Είμαι μοντέλο και επιχειρηματίας. Είμαι χαοτικός τρελός και απρόβλεπτος. Μου αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα, μου αρέσει η ταχύτητα. Το δυνατό σημείο στην εμφάνιση μου, είναι όλη η εμφάνιση μου. Το μαλλί για μένα είναι πολύ βασικό. Το θεωρώ φετίχ. Τις γυναίκες τις αγαπάμε, τις εκτιμάμε και κάνουμε τα πάντα για αυτές. Είναι το αδύναμο φύλο και πρέπει να τις στηρίζουμε. Δεν θα έβγαινα με γυναίκα που είναι φουλ καταπιεστική και ματαιόδοξη.Με τους γονείς μου έχω πολύ καλή σχέση. Είμαστε ένα. Είμαι υπέρ της οικογένειας και θα ‘θελα κάποια στιγμή να κάνω παιδιά. Στο παιχνίδι του μπαίνω καθαρά για να το ζήσω, χωρίς στρατηγικές, είμαι έτοιμος για όλα. Θα πάω να τα ισοπεδώσω όλα και κατεβαίνω δυναμικά για να κάνω το χάος»!

Η μητέρα του με τη σειρά της είπε πως ο  Δημήτρης είναι ένα παιδί αυτοδημιούργητο! «Είναι αληθινός, είναι αυτός που είναι. Έχει σαν πρότυπο την οικογένεια, τη θρησκεία, την πατρίδα».

Xθες  έκανε αίσθηση η αποκάλυψη ότι η πρωταγωνίστρια ροζ ταινιών Μαρία Αλεξάνδρου, είχε δεσμό με τον Δημήτρη πριν από ένα χρόνο! Η Μαρία είπε για την σχέση της με τον παίκτη του Big Brother: «Με τον Δημήτρη είχαμε σχέση περίπου πριν από έναν χρόνο. Η γνωριμία μας έγινε μέσω κοινών γνωστών στην Θεσσαλονίκη. Είναι ένα πολύ χαρούμενο και ευδιάθετο παιδί και πιστεύω ότι θα είναι ο νικητής! Προέρχεται από μία πολύ καλή οικογένεια κι ακόμη και σήμερα κρατάμε πολύ καλή σχέση οι δυο μας, αλλά και με την μητέρα του που με αγαπά πολύ»!

O Δημήτρης είναι κοινωνικός και έχει πλούσια παρουσία στα social media! Δες φωτογραφίες του αλλά και με πρόσωπα της ελληνικής showbiz

 

Με την Πάολα
Mε την Κατερίνα Στικούδη
Με την Μαίρη Συνατσάκη
Ο Δημήτρης έχει δηλώσει την λατρεία του στα γρήγορα αμάξια
Με τον Γιάννη Σπαλιάρα

Ο Δημήτρης πάντως ξέρει να ποζάρει…

Πηγή: tlife.gr