Ο Χριστός και η Παναγία... Ο Άνθρωπος Κεν Αφαιρεί 4 Πλευρά από το Σώμα και το Δείχνει σε Live Video.
Www.true.gr

Ο Χριστός και η Παναγία… Ο Άνθρωπος Κεν Αφαιρεί 4 Πλευρά από το Σώμα και το Δείχνει σε Live Video.

Όπως όλοι θα ξέρετε μέχρι τώρα, ζούμε σε μία εποχή όπου υπάρχει ένας άντρας που προσπαθεί να μοιάσει οπτικά με την παιδική κούκλα «Κεν.» Ο Rodrigo Alves έχει υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις προκειμένου να πετύχει την εμφάνιση που θέλει.

Το χειρότερο από όλα είναι πως έχει γίνει πολύ πετυχημένος λόγω αυτής της μεταμόρφωσης. Στην τελευταία του επέμβαση για να πετύχει ‘το τέλειο σώμα’, ο στόχος του ήταν να αφαιρέσει τέσσερα από τα πλευρά του.

Σκεπτόμενος την πιθανότητα για λίγη δημοσιότητα, ο Rodrigo αποφάσισε να καταγράψει τα πάντα στο Instagram. Άλλωστε και ποιος δεν θα ήθελε να δει τέσσερα πλευρά να αφαιρούνται από το σώμα του, έτσι δεν είναι;

Ο 34χρονος εμπιστεύτηκε τον Doctor Michal K. Obeng για την επέμβαση που έγινε στο Λος Άντζελες. Ενώ αρχικά ήθελε να αφαιρέσει 6 πλευρά, απογοητεύτηκε όταν έμαθε πως οι γιατροί μπορούσαν να αφαιρέσουν μόνο τέσσερα από φόβους για επιπλοκές.

Μέχρι τώρα, ο Rodrigo έχει ξοδέψει σχεδόν $650,000 σε διάφορες επεμβάσεις. Σύμφωνα με τον ίδιο, που αποδέχεται πως είναι εθισμένος στις πλαστικές, λέει πως το κόστος δεν είναι τίποτα αφού πρόκειται να γίνει ‘πιο κομψός και στιλάτος.’Μιλώντας για την επέμβαση, που καταγράφτηκε για το νέο σόου που ετοιμάζει, ο Rodrigo είπε: «Η ζωή μου θα αλλάξει για πάντα και από το καλοκαίρι του 2018 θα μοιάζω με μοντέλο γυμναστικής.»

Μία φρικτή εικόνα δείχνει τα πλευρά του σε ένα τραπέζι μπροστά του, ενώ εκείνος τα βγάζει φωτογραφία.Ενώ υποστηρίζουμε τους ανθρώπους που νιώθουν άνετα με τον εαυτό τους, η εμμονή που έχουν πολλοί με τις πλαστικές επεμβάσεις με σκοπό να μοιάσουν με άλλους (και με παιχνίδια) είναι πολύ ανησυχητική.

Οι σκέψεις σας;

Credit: vt.co

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr