Ο Χριστός και η Παναγία... Η Δημόσια Εμφάνιση του Eminem που Σόκαρε τον Πλανήτη. Προσέξτε τα Μάτια του.
Www.true.gr

Ο Χριστός και η Παναγία… Η Δημόσια Εμφάνιση του Eminem που Σόκαρε τον Πλανήτη. Προσέξτε τα Μάτια του.

Είναι ακόμα ο ίδιος, αλλά μας πήρε ένα δευτερόλεπτο για να το καταλάβουμε. Ο Eminem κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, αλλά έκανε μια ειδική εξαίρεση στις 22 Ιουνίου για τον πολυετή συνεργάτη και φίλο του Dr. Dre, στην πρεμιέρα του HBO «The Defiant Ones».

Το «Defiant Ones» είναι ένα τετραπλό ντοκιμαντέρ που εξερευνά τις αξιόλογες σταδιοδρομίες του Δρ Dre και του μουσικού παραγωγού Jimmy Iovine.

Ο Eminem, είναι μόνο μία από τις πολλές μουσικές εικόνες του, όπως είναι και οι Bruce Springsteen, Snoop Dogg και Gwen Stefani, οι οποίοι ανέφεραν τις ιστορίες τους για την συνεργασία τους με το απίστευτο δίδυμο.

Η πρεμιέρα στο Λος Άντζελες προβλέπονταν να ήταν λαμπερή – αλλά ο Eminem απέφυγε το κόκκινο χαλί, συμφωνώντας να ποζάρει μόνο για μία φωτογραφία με το Dre και τον Iovine. Με τα καστανά μαλλιά του και τις ελαφρώς ογκώδεις πλάτες του, θα τον αναγνωρίζατε;LOS ANGELES, CA – JUNE 22: (L-R) Dr. Dre, Jimmy Iovine and Eminem attend HBO’s «The Defiant Ones» premiere at Paramount Studios on June 22, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic)

Ο 44χρονος πλέον Eminem παραμένει σε μεγάλο βαθμό έξω από το επίκεντρο. Τελευταία κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι τον Οκτώβριο του 2016 και εμφανίστηκε στο «No Favor» τον Φεβρουάριο του 2017.

Το αστέρι διατηρεί λογαριασμούς στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, έχοντας τους οπαδούς του κάπως στην άγνοια σχετικά με τις τελευταίες του δουλειές.Τις τελευταίες μέρες, προώθησε το «The Defiant Ones». Ρίξτε μια ματιά στο teaser που δημοσίευσε για το ντοκιμαντέρ:

Ignore the rules. @defiantones

A post shared by Marshall Mathers (@eminem) on

Credit: aol.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr