Ο Μπογδάνος παίζει κιθάρα και "σχεδόν" τραγουδάει: «Δεν θα περάσει ο φασισμos»
Www.true.gr

Ο Μπογδάνος παίζει κιθάρα και «σχεδόν» τραγουδάει: «Δεν θα περάσει ο φασισμos»

Το τραγούδι του Μάνου Λοΐζου, τραγούδησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατά η διάρκεια παρουσίας του σε τηλεοπτική εκπομπή.

Στην εκπομπή «Τάκης Χατζής DIRECT» του Alpha, ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το τι μουσική ακούει απάντησε:

«Ακούω πάρα πολύ ροκ, πολύ κλασσική. Ακούω όλες τις μουσικές. Δεν υπάρχει μουσική που να μην την ακούω. Από Δήμητρα Παπίου μέχρι Pink Floyd και από Σούμαν».


Κάπου εκεί ο δημοσιογράφος του είπε ότι έχει κιθάρα και του ζήτησε να του αφιερώσει ένα τραγούδι και συγκεκριμένα το «Ακορντεόν» του Μάνου Λοΐζου.

Τότε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ρωτάει, το «στη γειτονιά μου την παλιά είχα ένα φίλο;», και ο Τάκης Χατζής του λέει «δεν το αντέχεις» και τον προκάλεσε να το πει.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποδέχθηκε την πρόκληση και ξεκίνησε να το παίζει, λέγοντας βέβαια στην αρχή ότι δεν το θυμάται και στη συνέχεια είπε «δεν το θυμάμαι ολόκληρο. Τελειώνει πολύ ωραία αυτό το κομμάτι με έναν υπέροχο στίχο “Δεν θα περάσει ο φασισμός”. Ο φασισμός έχει αλλάξει πρόσωπο στην εποχή μας, μην πιστεύουν αυτά, τα οποία τους πασάρουν και τους ταΐζουν», κατέληξε.


«Μετάνιωσα γι’ αυτό που είπα για τον Ρουπακιά»
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τα όσα είχε πει κατά το παρελθόν για τον Γιώργο Ρουπακιά και τη Μάγδα Φύσσα είπε: «Υπάρχει μια πρόταση που χαρακτηρίζεται από δύο ατυχείς επιλογές λέξεων. Η πρώτη είναι το “ράκος”. Η δεύτερη “λυτή”. Αυτό που περιέγραψα και κοπτοράπτηκε -κόψαν μέχρι και ανάσες για να φτιάξουν το βίντεο που κυκλοφορεί -και η πρόταση αυτή είναι μέρος ενός λόγου. Αυτό που είπα ήταν ότι: “Αυτό που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ να αφήνει έκθετη, εκτεθειμένη και ευάλωτη, λυτή, αυτή είναι μία κάκιστη επιλογής λέξης, η οποία όμως συνδέεται με τις προηγούμενες, τη Μάγδα Φύσσα, ώστε να βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τον Ρουπακιά. Δεν έπρεπε ποτέ να το περιγράψω, αυτός ο άνθρωπος είναι ένας δολοφόνος! Ναι μετανιώνω γι’ αυτό που είπα. Και ευτυχώς όλα καλά», λέγοντας ότι έχει πει τα μίσα από όσα του προσάπτουν.

Επίσης για τον παραλληλισμό της εφημερίδας «Αυγή» με τη Χρυσή Αυγή και το επίμαχο κολάζ που ανήρτησε στο Twitter ανέφερε:

«Η Αυγή είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ψεματάρικα φύλλα και απέναντι σε εμένα προσωπικά. Έβγαλε το χυδαιότερο εξώφυλλο ενδεχομένως της μεταπολίτευσης. Τους δύο ανθρώπους, τον έναν που τους συνέλαβε και τον έναν που επί των ημερών του καταδικάστηκε η Χρυσή Αυγή, τους έβγαλαν δεν είναι αθώοι, τους ταύτισαν με τους Ναζί»΅, δήλωσε αρχικά και προσέθεσε ρίχνοντας τα «πυρά» του κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του απέναντι στη Χρυσή Αυγή είπε: «Τους υπέθαλψαν, τους προστάτεψαν, τους διευκόλυναν Συριζαίοι τους Χρυσαυγίτες, δυναμικά!», ενώ τέλος έκανε λόγο ότι δικαιώθηκε για τη στάση του και την ανάρτησή του γιατί, «η ΝΔ χωρίς φοβικότητα εξέθεσε τη βαθιά σύνδεση της Χρυσής Αυγής με τον ΣΥΡΙΖΑ, άρα είναι μέσα στο αφήγημα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr