Γνωστός για τις όμοιες απόψεις του, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Επιβεβαιώνοντας το ρητό που λέει «κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι» ο εξόριστος από το κυβερνών κόμμα, ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος έσπευσε να υπερασπιστεί την Αφροδίτη Λατινοπούλου, ρίχνοντας παράλληλα τα βέλη του στη ΝΔ που πήρε αποστάσεις από την πολιτευτή.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συνέχισε την απρέπεια, υποστηρίζοντας πως «όσο όμορφη κι αν είναι η Δανάη Μπάρκα, όπως κι ένα ανορεξικό μοντέλο, δεν αποτελεί πρότυπο υγείας. Απλή λογική».

Βεβαίως, κανείς δεν τοποθέτησε ούτε την Αφροδίτη Λατινοπούλου, ούτε φυσικά τον πρώην δημοσιογράφο σε θέση επιτροπής για την αξιολόγηση των προτύπων υγείας στη χώρα. Επιπλέον, κανείς δεν ρώτησε τη Δανάη Μπάρκα αν συναινεί σε αυτή την χυδαία «καλλιστειοποίηση» της εμφάνισής της, στο όνομα της «απλής λογικής».

Ο Μπογδάνος στόχευσε στην Πειραιώς

Φυσικά, η πρεμούρα Μπογδάνου να συντρέξει τη διωκώμενη από τη ΝΔ, Λατινοπούλου εξηγείται μικροπολιτικά, καθώς εκείνη αντιπροσωπεύει ακριβώς το κοινό στο οποίο στοχεύει ο βουλευτής και ο κομματικός συνασπισμός στον οποίο έχει προσχωρήσει.

Αυτό επιβεβαιώνει και η συνέχεια του tweet του, που απευθύνεται στη ΝΔ. «Δυστυχώς η ΝΔ της πολιτικής ορθότητας και του δικαιωματισμού δεν νοιάζεται πια για τη λογική. Μόνο διαγράφει όποιον ενοχλεί τους “προοδευτικούς”» σημείωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος που πρόσθεσε με νόημα: «Με τη Λατινοπούλου».

Στη θέση της wok culture που ανέφερε η Αφροδίτη Λατινοπούλου χθες, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επικαλέστηκε την πολιτική ορθότητα και τον δικαιωματισμό, κλασικά επιχειρήματα μιας συγκεκριμένης ομάδας «μαχητών» του Alt Right πληκτρολογίου στη χώρας μας και αλλού.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο κ. Μπογδάνος διεγράφη διότι διατύπωνε με επιμονή πως μεγαλύτερος εχθρός του κράτους, μεγαλύτερος και από την Τουρκία είναι οι κομμουνιστές, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια.

Νωρίτερα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε αναρτήσει άρθρο ιστοσελίδας που παλαιότερα τουλάχιστον του ανήκε – διότι στη συνέχεια υποστήριξε πως δεν έχει σχέση με αυτή – στην οποία αποκαλύπτονταν τα ονόματα και προσωπικά στοιχεία νηπίων, σε μια προσπάθεια να καταδείξει πως στα νηπιαγωγεία του κέντρου των Αθηνών πηγαίνουν περισσότερα παιδάκια αλλοδαπών, παρά Ελλήνων.